مطالعه اخیر نشان داد که رژیمهای غذایی سرشار از ویتامین B تیامین با کاهش خطر ابتلا به میگرن مرتبط است.
به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، سردردهای میگرنی میتوانند دردناک و کنترل آن دشوار باشد. علائم و زمان خاص برای هر فرد مبتلا متفاوت است.
کارشناسان میگویند اطلاعات به دست آمده از این تحقیق نشان دهنده یک عامل محافظتی است که ممکن است به بهبود نتایج برای افرادی که میگرن را تجربه میکنند کمک کند.
محققان در این مطالعه جدید، ارتباط بین دو ویتامین B، تیامین (ویتامین B ۱) و ریبوفلاوین (ویتامین B ۲)، و تجربه سردردهای شدید یا میگرن را بررسی کردند.
محققان بیش از ۱۳۰۰۰ شرکت کننده را در تجزیه و تحلیل خود وارد کردند. از این شرکت کنندگان، ۲۷۴۵ نفر در سه ماه گذشته سردرد شدید یا میگرن را تجربه کرده بودند. محققان دریافت ۲۴ ساعته تیامین و ریبوفلاوین در رژیم غذایی را با مشاهده دادههای جمع آوری شده از مصاحبههای کامپیوتری شرکت کنندگان مورد مطالعه قرار دادند.
مطالعه اخیر گزارش میدهد که مصرف رژیم غذایی حاوی ویتامین B تیامین ممکن است به پیشگیری از میگرن در برخی افراد کمک کند.
به گفته محققان، تیامین در تنظیم سطوح مغزی انتقال دهنده عصبی سروتونین مهم است. ناهنجاری در عملکرد سروتونین به طور مستقیم در پاتوفیزیولوژی میگرن دخیل است.