مدیر گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: افرادی که قبلا به آنفلوآنزا مبتلا شده و علائم شدیدی را تجربه کرده اند حتما واکسن بزنند. افراد گروههای پر خطر شامل کودکان شش ماهه تا پنج ساله، افراد بالای ۶۰ سال، افرادی که بیماریهای زمینهای دارند و خانمهای باردار حتما واکسن بزنند.
مدیر گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: افرادی که قبلا به آنفلوآنزا مبتلا شده و علائم شدیدی را تجربه کردهاند حتما واکسن بزنند.
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا سلیمانی درباره بیماری آنفلوآنزا گفت: علائم آنفلوآنزا طیف وسیعی دارد و در افراد متفاوت با علائم خفیف، متوسط تا شدید بروز میکند. علائم آنفلوآنزا از طریق عطسه، سرفه و تماس دست آلوده به صورت و بینی انتقال پیدا میکند و صحبت کردن با فرد آلوده در فاصله نزدیک نیز موجب انتقال بیماری میشود.
وی در خصوص علائم این بیماری گفت: علائم آنفلوآنزا بسیار شبیه سرماخوردگی، واکنشهای فصلی و حتی کرونا است و شامل سرفه، عطسه، گلودرد، سر درد، بدن در د و تب است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز تاکید کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری باید جلوی راه انتقال را بگیریم. در صورت حضور در مکانهای پر تجمع از ماسک استفاده کنیم و از تماس دست آلوده به چشم و بینی خودداری کنیم و مرتب دستهای خود را بشوییم. افراد در صورت ابتلا باید استراحت کافی داشته باشند و از مایعات گرم استفاده کنند.
دکتر سلیمانی در خصوص تزریق واکسن پیشگیری از آنفلوآنزا گفت: افرادی که قبلا به آنفلوآنزا مبتلا شده و علائم شدیدی را تجربه کرده اند حتما واکسن بزنند. افراد گروههای پر خطر شامل کودکان شش ماهه تا پنج ساله، افراد بالای ۶۰ سال، افرادی که بیماریهای زمینهای دارند و خانمهای باردار حتما واکسن بزنند. پرسنل کادر درمان نیز در خط مقدم برخورد با بیماران قرار دارند و بهتر است واکسن بزنند. پس از تزریق واکسن حدودا دو هفته زمان لازم است تا واکسن در بدن تاثیر بگذارد.
وی خاطر نشان کرد: امسال آنفلوآنزا زودتر از حد انتظار در جامعه شیوع پیدا کرد و شاهد این هستیم که سایر بیماریهای تنفسی نیز وجود دارند و بهتر است افراد همچنان در مکانهای پر تجمع ماسک داشته باشند.