دانشمندان پزشکی قانونی با استفاده از شواهد DNA، بازسازی صورت یک «خون آشام» را که در قرن هجدهم زندگی میکرد، به انجام رساندند.
فرارو- در اواخر قرن هجدهم، مردی در گریسوولد ایالات متحده، با استخوانهای فمور که بهصورت متقاطع چیده شده بودند، به خاک سپرده شد. شواهدی که نشان میدهد مردم محلی فکر میکردند او یک خونآشام است. با این حال، اطلاعات کمی در مورد او وجود داشت. بیش از ۲۰۰ سال بعد، شواهد DNA برای اولین بار چهره این خون آشام مرموز را برای ما آشکار کرد (و بله، او از نظر ژنتیکی یک انسان بود.)
به گزارش فرارو به نقل از rahnamato، پس از انجام آنالیزهای DNA، دانشمندان پزشکی قانونی یک شرکت فناوری DNA مستقر در ویرجینیا به نام Parabon NanoLabs، و آزمایشگاه شناسایی DNA نیروهای مسلح (AFDIL)، به این نتیجه رسیدند که این مرد خون آشام (معروف به JB۵۵) در زمان مرگ حدود ۵۵ سال سن داشت و از سل رنج میبرد.
همچنین، یک هنرمند پزشکی قانونی با استفاده از نرم افزار بازسازی صورت سه بعدی تشخیص داد که JB۵۵ احتمالاً دارای پوست روشن، چشمان قهوهای یا فندقی، موهای قهوهای یا مشکی و مقداری کک و مک بود.
بر اساس قرار گرفتن پاها و جمجمه در قبر، محققان گمان میکنند که در نقطهای جسد متلاشی شده و دوباره دفن شده است، این عمل اغلب با این باور که کسی خونآشام است مرتبط است. طبق این گزارش، از نظر تاریخی، زمانی برخی از مردم ایالات متحده فکر میکردند که کسانی که بر اثر سل مرده اند در واقع خون آشام هستند.
الن گریتاک، مدیر بیوانفورماتیک در Parabon NanoLabs و سرپرست فنی بخش تجزیه و تحلیل DNA سازمان، به Live Science گفت: «بقایای استخوانهای فمور برداشته شده و روی قفسه سینه ضربدری شده اند. به این ترتیب این فرد دیگر قادر نبود راه برود و به زندهها حمله کند.»
باستان شناسان در ابتدا بقایای خون آشام فرضی را در سال ۱۹۹۰ کشف کردند. در سال ۲۰۱۹، دانشمندان پزشکی قانونی DNA او را استخراج کردند و آن را از طریق یک پایگاه داده شجره نامه آنلاین مورد بررسی قرار دادند و مشخص کردند که JB۵۵ در واقع مردی به نام جان باربر، یک کشاورز فقیر است که احتمالاً بر اثر سل مرده است. نام مستعار JB۵۵ بر اساس کتیبهای بود که روی تابوت او با چوبهای برنجی نوشته شده بود که نشاندهنده حروف اول و سن او در هنگام مرگ است.
نوع تدفین با استخوانهای فمور متقاطع و تدفین دوباره نشان میدهد که معاصران او را به عنوان یک خون آشام فرض کرده بودند. متأسفانه دادههای تاریخی در این خصوص بسیار اندک است و ما نمیدانیم که این فرد بخاطر رفتارهای خاصی اینچنین از سوی معاصران انگاشته میشد یا تنها به دلیل ابتلا به سل بود که چنین باوری در مورد او مطرح بود.
نوع دستکاری و باز تدفین جسد اصرار معاصران به خون آشام بودن این فرد را به اثبات میرساند. به هر حال این اولین بازسازی چهره یک خون آشام از این نوع محسوب میشود که اکنون شما نیز میتواند به چهره او نگاه کنید.