Synchron نوعی ایمپلنت مغزی است که با استفاده از عمل جراحی درون مغز بیمار کاشته شده و کمک میکند تا با استفاده از مغز خود آیفون یا آیپدشان را کنترل کنند.
فرارو- اپل تاکنون در ارائه بسیاری از قابلیتهای جدید پیشرو بوده است. علاوه بر این کمپانی، بسیاری از شرکتها و محققان دیگر نیز وجود دارند که تاکنون روشهای نوآورانه جدیدی برای استفاده از آیفون و آیپد اپل ارائه کرده اند.
به گزارش فرارو به نقل از rahnamato، اخیرا یک شرکت نیویورکی به نام Synchron اعلام کرده که در حال کار بر روی نوعی فناوری جدید است که به بیماران کمک میکند تا با استفاده از مغز خود، گوشی آیفون یا آیپدشان را کنترل کنند. این فناوری که Synchron Switch نام دارد، نوعی ایمپلنت مغزی است که با استفاده از عمل جراحی، درون مغز بیمار کاشته میشود.
Synchron اولین شرکتی است که تأییدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده را برای «اجرای آزمایشهای بالینی روی ایمپلنت مغزی رایانهای» دریافت کرده است. این فناوری اکنون بر روی شش بیمار از طریق کاشت ایمپلنت در مغز توسط عمل جراحی در حال آزمایش است.
«تام آکسلی» بنیانگذار و مدیر عامل Synchron در خصوص این فناوری این گونه توضیح میدهد: «مجموعهای از حسگرها به نام Stentrode در یک روش کم تهاجمی و توسط یک رگ خونی به بالای مغر میروند و سپس با استفاده از Synchron Switch به صورت بی سیم از طریق قفسه سینه بیمار کنترل میشوند.»
در حال حاضر یک بیمار به نام «رادنی گورهام» از Synchron Switch با آیپد خود استفاده میکند. او یک فروشنده بازنشسته نرم افزار در ملبورن استرالیا است که این ایمپلنت را از طریق عمل جراحی در بیمارستان سلطنتی ملبورن در مغز خود کاشته است.
گورهام از «اسکلروز جانبی آمیوتروفیک» رنج میبرد؛ یک بیماری نادر که اعصاب حرکتی را درگیر میکند. او که از آیپد به عنوان تنها ابزار برای ارتباط خود با دیگران استفاده میکند، اکنون با استفاده از Synchron Switch میتواند افکار خود را به عملیات مختلف در نمایشگر آیپد تبدیل کند.
این گزارش بیان میکند که وقتی بیمار به ضربه زدن به پایش فکر میکند، آیپد آن را بهعنوان یک ضربه انگشت بر روی نمایشگر ثبت میکند. تحقیقات انجام شده توسط Synchron هنوز در مراحل اولیه قرار دارد.
این شرکت اکنون از بسیاری از رقبای خود جلوتر است. اپل نیز در حال کار بر روی فناوری مشابهی است و تیمی از دانشگاه کارنگی ملون را به این کار اختصاص داده است. ارائه چنین قابلیت هایی، ارتباط افراد معلول با دنیای پیرامون خود را آسانتر خواهد کرد.