کیوی یکی از میوههای سرشار از ویتامین C است که میتواند در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر باشد. این میوه همچنین، آنتیاکسیدان فراوانی دارد که مصرف منظم آن در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبیعروقی و بعضی سرطانها نقش دارد.
کیوی منبع غنی از ویتامین C است؛ به طوریکه خوردن دو کیوی نیاز روزانه به این ویتامین را تامین میکند. این میوه همچنین ریزمغذیهای دیگری دارد که تاثیر ویتامین C را افزایش میدهند. خوردن کیوی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی برای سلامت استخوانها، دندانها و پوست نیز مفید است.
به گزارش رکنا، کیوی یکی از میوههای سرشار از ویتامین C است که میتواند در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر باشد. این میوه همچنین، آنتیاکسیدان فراوانی دارد که مصرف منظم آن در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبیعروقی و بعضی سرطانها نقش دارد.
در ادامه این مطلب به ۷ مورد از فواید عادت به خوردن کیوی اشاره شده است که به ترتیب عبارتند از:
کیوی منبع غنی از ویتامین C است؛ به طوریکه خوردن دو کیوی نیاز روزانه به این ویتامین را تامین میکند. این میوه همچنین ریزمغذیهای دیگری دارد که تاثیر ویتامین C را افزایش میدهند. خوردن کیوی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی برای سلامت استخوانها، دندانها و پوست نیز مفید است.
بسیاری از خوراکیهایی که مصرف میکنیم مقدار نمک بالایی دارند که بهخصوص در مورد خوراکیهای آماده بسیار بیشتر است. این مقدار بالای سدیم فشار خون را افزایش میدهد در حالیکه میتوان با مصرف منابع حاوی پتاسیم، این حالت را تنظیم کرد. کیوی از جمله خوراکیهای سرشار از پتاسیم است که مقدار سدیم را متعادل میکند و در کاهش فشار خون موثر است.
آنزیم آکتینیدین به هضم پروتئینها کمک میکند که کیوی یکی از منابع این آنزیم است. به علاوه، کیوی مقدار بالایی فیبر دارد که در عملکرد مطلوب رودهها نقش دارد.
شاید عجیب بهنظر برسد، اما خوردن کیوی به بهبود کیفیت خواب کمک میکند. علت این است که کیوی حاوی سروتونین است که پیشنیاز تولید ملاتونین محسوب میشود. ملاتونین در تسهیل خواب و خواب عمیق نقش دارد.
گرچه هیچ راهکار تغذیهای را نمیتوان برای پیشگیری از پیری پوست معجزهآسا دانست، اما خوراکیهای سرشار از آنتیاکسیدان مانند کیوی میتوانند در کاهش روند پیری متناسب با پوست موثر باشند. البته آنتیاکسیدانها علاوه بر پیشگیری از پیری پوست نقش مهمی در کاهش خطر بیماریهای مختلف مانند بیماریهای قلبیعروقی و سرطانها دارند.
توماتین و اکتینچین دو ماده موجود در کیوی هستند که در مبارزه با عفونتهای قارچی نقش دارند. از همینرو، توصیه میشود افرادی که دچار بیماریهای قارچی روده هستند حتما این میوه را در رژیم غذایی روزانه شان بگنجانند.
کیوی حاوی ترکیباتی بهنام لوتئین و زآگزانتین است که کاروتنوئیدهای قوی محسوب میشوند. این ترکیبات گروهی از آنتیاکسیدانها هستند که نقش مهمی در تقویت حس بینایی دارند. عملکرد آنها موجب فیلتر پرتوهای فرابنفش مضر میشود و در نتیجه از چشمها محافظت میکنند.