مشاور عالی وزیر کشور با اشاره به ساختار فراماسونری و تلاش قدرتهای جهانی برای تحدید جمعیت ایران افزود: ۷۰ سال پیش مساله تحدید جمعیت مطرح شد. قدرتهای جهان معتقدند اگر رشد جمعیت ادامه یابد، جمعیت دنیا در سال ۲۱۰۰ به ۱۸ میلیارد نفر میرسد، مسلما امکانات رفاهی و غذا و آب برای این میزان جمعیت نخواهیم داشت و گرمایش زمین اتفاق میافتد، بر همین اساس آنها رشد جمعیت را تحت کنترل درآوردهاند، در حالی که این نگاه غلط است و مسلما اگر جمعیت بالا باشد، میتوان امکانات و زیرساختهای مورد نیاز را فراهم کرد.
روزنامه وطن امروز نوشت: با آنکه مسؤولان برای مواجه نشدن با بحران پیری جمعیت کشور طی ۲ دهه آینده بر جوانسازی جمعیت تاکید دارند، اما متاسفانه توجه آنچنانی به این موضوع مهم نمیشود و به جای توجه به فرزندآوری، سالانه صدها هزار مورد سقط جنین در کشور اتفاق میافتد.
در این باره مشاور عالی وزیر کشور در حوزه جمعیت میگوید: سالانه ۵۳۰ هزار سقط جنین عمدی در کشور رقم میخورد. پروفسور محمداسماعیل اکبری در نشست شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: موضوع افزایش جمعیت امروز به یک قانون در کشور تبدیل شده است و استانداران نیز مکلف به اجرای آن هستند.
وی تصریح کرد: در بررسی ساختار جمعیت، با ۳ مولفه جمعیت زیر ۱۵ سال، ۱۵ تا ۶۵ سال و بالای ۶۵ سال روبهرو هستیم و در این امور، متولی مربوطه وزارت بهداشت است. جمعیت ۱۵ تا ۶۵ سال در واقع گروه مولد جامعه است و این گروه باید باسواد و توانمند و پاسخگوی نیازهای جامعه زیر ۱۵ سال و بالای ۶۵ سال باشند.
وی تصریح کرد: کشور ظرفیت جمعیت ۳۵۰ میلیون نفری را دارد.
وی با اشاره به ساختار فراماسونری و تلاش قدرتهای جهانی برای تحدید جمعیت ایران افزود: ۷۰ سال پیش مساله تحدید جمعیت مطرح شد. قدرتهای جهان معتقدند اگر رشد جمعیت ادامه یابد، جمعیت دنیا در سال ۲۱۰۰ به ۱۸ میلیارد نفر میرسد، مسلما امکانات رفاهی و غذا و آب برای این میزان جمعیت نخواهیم داشت و گرمایش زمین اتفاق میافتد، بر همین اساس آنها رشد جمعیت را تحت کنترل درآوردهاند، در حالی که این نگاه غلط است و مسلما اگر جمعیت بالا باشد، میتوان امکانات و زیرساختهای مورد نیاز را فراهم کرد.
وی با بیان اینکه در ماه گذشته ۹ سمینار برای اجرای قانون جوانی جمعیت در آمریکا برگزار شد، اما در ایران هنوز یک سمینار هم برگزار نشده است، افزود: در سال ۹۵ نرخ باروری ۲.۰۱ درصد اعلام شد، اما طبق بررسی من، این رقم ۱.۹ درصد بود که در سال ۹۶ به ۱.۵ درصد رسید. مدت زمان کاهش نرخ باروری در انگلستان ۹۵ سال طول کشید، اما این زمان در ایران به ۱۰ سال رسید.
مشاور عالی وزارت کشور در حوزه جمعیت گفت: تا سال ۲۱۰۰، ۱۰ کشور رشد جمعیت ۲۰۰ میلیونی خواهند داشت و ایران در این بین جایی ندارد. مطالعه اقتصادی جهان متوجه جمعیت است؛ به عنوان مثال در سال ۲۰۱۷ ترکیه به لحاظ جمعیت هفدهمین کشور اقتصادی جهان است و ایران جایگاه ۲۲ را دارد. پیشبینی شده است که در سال ۲۰۳۰ ایران جایگاه ۲۲ و ترکیه جایگاه ۱۳ را در اختیار خواهند داشت و در سال ۲۰۵۰ ایران از جدول گروه یک کشورهای جهان حذف خواهد شد.
اکبری در ادامه گفت: ۵۰ درصد علت ناباروری در کشور مربوط به مردان است، بنابراین کشور باید ۶ درصد سالمند، ۲۴ درصد زیر ۱۵ سال و ۷۰ درصد جمعیت مولد (۱۵ تا ۶۵ سال) داشته باشد.
وی بیان کرد: طبق مطالعات سال ۹۸، ۵۳۰ هزار سقط جنین عمدی سالانه در کشور رقم میخورد که ۴۴ درصد این سقطها خودبهخودی است و کنترل این شرایط ممکن است. بخشی از این (۵۴ درصد) سقطها نیز به دلیل مصرف قرص است.