جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی یک روش بسیار خوشمزه و ساده برای پخت غذایی متفاوت است.
جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی یکی از روشهای بسیار خوشمزه و ساده جوجه کباب میباشد که شما میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
این جوجه کباب خوشمزه با سس مخصوص مرینت میشود و شما میتوانید به راحتی مواد را از شب قبل مزه دار کنید و سریع به سیخ بزنید و برای شام یا نهار تهیه کنید.
شما میتوانید جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی را در فر نیز تهیه کنید و از سیخ فلزی نیز استفاده کنید.
جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی طعم بسیار خوبی دارد، زیرا قرار دهید یک روش مزه دار کردن فوق العاده جوحه کباب را به شما یاد دهیم. امروز در پارسی دی طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
سینه و ران ۱ کیلوگرم
ماست ۳ ق غذا خوری
رب ۱ ق غذا خوری
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
سرکه ۱ ق غذا خوری
فلفل قرمز ۱ ق چای خوری
آویشن ۱ ق چای خوری
زیره ۱ ق چای خوری
عسل ۱ ق غذا خوری
نمک ۱ ق چای خوری
ابتدا باید سینه یا ران مرغ را به دلخواه به صورت مکعبی خرد کنید. میتوانید از ترکیب هر دو استفاده کنید و یا فقط از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید که این کاملا دلخواه است و یا حتی میتوانید یک مرغ کامل را به جوجه کبابی خرد کنید و مزه دار کنید.
داخل یک کاسه بزرگ که مرغها جا شوند باید سس مخصوص مرینت کردن را تهیه کنید. ماست را به همراه سیر رنده شده و روغن زیتون و سرکه و رب و عسل و ادویههای گفته شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست و خوش عطری بدست بیاید. اگر میخواهید از مقدرا مرغ بیشتری استفاده کنید باید مقدار مواد مرینت را بیشتر کنید تا جوجه به خوبی مزه دار شود.
بعد در ادامه باید مرغهای خرد شده را داخل سس مرینت بریزید و هم بزنید تا همه مرغهای حسابی مخلوط شود. سپس روی کاسه را بپوشانید و برای ۲ ساعت در یخچال زمان دهید تا مزه دار شود.
بعد از ۲ ساعت باید مرغها را روی سیخ فلزی یا چوبی بزنید و به دلخواه میتوانید لای آن از فلفل دلمه و پیاز نیز استفاده کنید و داخل تابه رژیمی قرار دهید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا خوب پخته شود و سیخ را بچرخانید تا حسابی مغز پخت شود و یا میتوانید به سیخ فلزی بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که طلایی و برشته شدن بگذارید تا پخته شود. نوش جان.
در صورت تمایل میتوانید از گوجه فرنگی نیز به روی سیخها استفاده کنید.
روی ذغال یا منقل نیز میتوانید این جوجه کباب را تهیه کنید.
اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید نیم ساعت سیخها را داخل آب قرار دهید تا نسوزد.
منبع: پارسی دی