سوسیس سوخاری یکی از انواع سوخاریها میباشد که بسیار ساده و خوشمزه است و یک ایده ناب برای پذیرایی و مهمانی میباشد که میتوانید به آسانی این سوسیس سوخاری را در کنار سینی مزه یا در تولدها در کنار دیگر غذاها تهیه و سرو کنید.
این سوسیس سوخاری میتواند یک فینگرفود خوشمزه و جذاب نیز باشد که با سسهای مختلف میتوانید میل کنید با استفاده از سیخ چوبی آن را به سیخ بزنید و با گوجه گیلاسی و زیتون تزئین کنید. اما سوسیس سوخاری یک فینگرفود بسیار راحت و فوری است که شما میتوانید از سوسیس دلخواه با درصد مختلف برای تهیه سوسیس سوخاری استفاده کنید.
سوسیس ۴ عدد
آرد ۵ ق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری
نمک ۱ ق چای خوری
فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
ابتدا سوسیسها را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید و یا میتوانید به صورت درسته آن را سوخاری کنید، ولی برای مهمانی بهتر است با توجه به سوسیس انتخابی ۲ یا سه برش مساوی بزنید و آنها را داخل سیخ چوبی یا خلال دندان بزنید.
داخل یک کاسه آرد الک شده را به همراه ادویهها و نمک و بیکینگ پودر بریزید و هم بزنید حالا تخم مرغ و آب را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود غلظت مواد باید مانند ماست باشد نه خیلی شل نه خیلی سفت شما میتوانید آب را کم کم بریزید تا جایی که خمیر به غلظت برسد.
پودر سوخاری را داخل یک کاسه بریزید و مواد فوق را داخل یک لیوان ریخته تا راحتتر بتوانید سوسیسها را داخل مواد بزنید حالا سوسیسها را با کمک سیخ چوبی داخل مواد آردی زده و تکان دهید تا اضافی مواد ریخته شود سپس در پودر سوخاری بغطانید شما میتوانید قبل از اینکه سوسیسها را داخل مواد آردی بزنید با کمک پنیر ورقهای بپوشانید تا سوسیس پنیری سوخاری داشته باشید.
داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سپس سوسیسهای سوخاری شده را داخل روغن با حرارت ملایم قرار دهید تا سوسیسها پخته و سوخاری شود سپس داخل سینی قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید نوش جان.
میتوانید بجای شیر از آب استفاده کنید.
شما میتوانید از پودر سوخاری دانه درشت یا پولکی یا ساده استفاده کنید.
باید سوسیس سوخاری با حرارت کم مغز پخت شود.
میتوانید از هر نوع پنیری برای رول کردن سوسیسها استفاده کنید که بهترین گزینه پنیر ورقهای میباشد.
منبع: پارسی دی