علاوه بر، غذاهای خوشمزهای مثل مرغ سوخاری، قارچ و پیاز سوخاری و بال سوخاری و … سیب زمینی سوخاری هم جای خودش را بین غذاهای فست فودی و اسنکها حسابی باز کرده است.
سیب زمینی سوخاری مخصوص را هم در ماهی تابه و هم در فر به صورت ساده و یا با روکش سوخاری میتوانید درست کنید، پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سیب زمینی سوخاری آشنا بشوید.
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
آویشن ½ قاشق چایخوری
آرد ۱ پیمانه
نان باگت یا پودر سوخاری ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی سوخاری در ابتدا سیب زمینیهایی که دارید را بر روی حرارت آب پز کنید، سپس بگذارید تا سرد شوند و سیب زمینیهای آب پز شده را در درون ظرفی به خوبی له کنید، میتوانبد آن را با هر وسیلهای که راحتتر هستید مثل گوشت کوب برقی له کنید.
مرحله دوم
در این مرحله به سیب زمینیهای له شده، جعفری خرد شده را اضافه کنید و با سیب زمینی مخلوط کنید، البته جعفریها را حتما باید ریز ریز بکنید و بعد به مواد تان اضافه بکنید تا کاملا با هم یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا ادویهها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یک دست به وجود بیاید و با دست ورز بدهید تا به یک بافت منسجم هم برسد. وقتی مواد تان حاضر شد، قسمتی از آن را به دست بگیرید و به صورت استوانهای شکل در بیاورید.
مرحله چهارم
در صورت تمایل میتوانید در داخل هر یک از این استوانهها مقداری پنیر پیتزا نیز اضافه کنید که اختیاری میباشد. پس از اینکه تمام سیب زمینیها را حالت دادید، اجازه بدهید که مواد تان به مدت ده دقیقه در داخل یخچال استراحت کنند.
مرحله پنجم
در این مرحله در یک ظرف جداگانه سه تخم مرغ بشکنید و آنها را به هم بزنید و در درون ظرف دیگری، آرد بریزید و آن را کنار بگذارید. حالا برای این که بخواهید سیب زمینی خودتان را سوخاری کنید. سه عدد باگت را به مدت لازم در درون فر بگذارید تا خشک بشود.
مرحله ششم
سپس نانهای باگت را از فر در بیاورید و رنده کنید. سیب زمینیها را یک بار در درون تخم مرغ و یک بار در درون آرد ساده و یک بار هم در درون آرد سوخاری بغلتانید. حال باید به سراغ سرخ کردن سیب زمینیهای سوخاری خود برویم.
مرحله هفتم
درون تابهای مقداری روغن را داغ کنید و هر طرف از این سیب زمینیها را به مدت سه الی چهار دقیقه میگذارید تا سرخ بشوند. سپس سیب زمینیها سوخاری روی دستمال حولهای میچینیم تا روغن شان گرفته شود، سپس با سس دلخواه سرو کنید.
منبع: چی شی