December 26 2024 - پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
فنلاند با تولید نزدیک به یک میلیون پوست در سال، پیشروترین تولید کننده خز روباه در اروپا است و پس از چین، دومین تولیدکننده پوست در جهان است.
یک گروه دفاع از حقوق حیوانات ویدئویی تکاندهنده از ظلم به حیوانات در مزارع خز فنلاند منتشر کرده است که در آن روباههای چاق و آلوده در قفسهای کوچک به دام افتادهاند و تولههایی که از خواهر و برادر مردهشان تغذیه میکنند.
به گزارش فرارو، فنلاند با تولید نزدیک به یک میلیون پوست در سال، پیشروترین تولید کننده خز روباه در اروپا است و پس از چین، دومین تولیدکننده پوست در جهان است.
اما فیلم جدید بحث بر سر صنعت خز این کشور نوردیک را برجسته میکند. روباههای چاق و آلوده در قفسهای مشبک که از عفونت رنج میبرند.
مای کیولا، نماینده حزب اتحاد چپ فنلند به خبرگزاری فرانسه گفت: پرورش خز باید تا کنون در فنلاند ممنوع میشد و من فکر میکنم شرم آور است که این کار هنوز انجام نشده است.
در ماه دسامبر، شهروندان اروپایی که خواستار ممنوعیت صنعت خز در سراسر اتحادیه اروپا بودند، یک میلیون امضا جمع کردند. این ابتکار از اتحادیه اروپا میخواهد تا برای غیرقانونی کردن این عمل، که ذاتاً ظالمانه است اقدامات لازم را انجام دهد.
سانا مارین، نخست وزیر فنلاند در سال ۲۰۲۰ تصمیم گرفت از ممنوعیت صنعت خز حمایت کند، اما کسانی که طرفدار ممنوعیت کامل هستند همچنان در اقلیت پارلمان فنلاند هستند، زیرا صنعت صادرات خز ۳۶۰ میلیون یورویی برای برخی مناطق روستایی حیاتی تلقی میشود.
گروه فنلاندی Oikeutta Elaimille (عدالت برای حیوانات) فیلم منتشر نشدهای را به خبرگزاری فرانسه به ارسال کرده که به گفته این گروه به صورت مخفیانه از شش مزرعه خز در سال ۲۰۲۲ فیلمبرداری شده است.
این فیلم شرایطی را نشان میدهد که روباهها در داخل قفسهای کوچک و مشبک به دام افتاده اند. در این ویدئو مشاهده میشود که آنها از بیماری چشمی و عفونت در گوش و دم رنج میبرند.
کریستو موریما، از فعالان دفاع از حقوق حیوانات به خبرگزاری فرانسه گفت: شرایط حیوانات در این مزارع کاملاً وحشتناک است. روباهها نمیتوانند نیازهای رفتاری طبیعی خود را در قفسهای تنگ برآورده کنند و آنها را در معرض اختلالات رفتاری مختلف مانند قدم زدن اجباری به جلو و عقب قرار میدهند.
گروه عدالت برای حیوانات همچنین گفت که روباهها بیش از حد در اندازههای بزرگ پرورش یافتهاند که منجر به مشکلات سلامتی مانند چروک شدن پوست و عفونتهای دردناک چشم میشود.