بنای اصلی بقعه امامزاده سید محمد نوربخش (ع) ساده و آجری است و توسط بانویی به نام «بیبی کوکب اعظم کاکویی» به کمک دیگر افراد خیر بازسازیشده است و البته بار دیگر در سال ۱۳۸۲ توسط اداره اوقاف و امور خیریه کن تعمیر و مرمت شد.
بقعه امامزاده سید محمد نوربخش (ع) در ضلع جنوبی دهکده سولقان قرارگرفته است. برای رسیدن به این امامزاده باید از کوچههای باریک و سرسبز روستا بگذرید.
به گزارش همشهری آنلاین، فضای امامزاده آرامش عجیبی دارد. انبوه درختان گیلاس، سرو و کاج منظره دلانگیزی فراهم کرده است و نور سبزرنگی که بر ضریح و کاشیکاریهای روی دیوار میافتد بر معنویت فضا افزوده است.
بنای اصلی بقعه ساده و آجری است و توسط بانویی به نام «بیبی کوکب اعظم کاکویی» به کمک دیگر افراد خیر بازسازیشده است و البته بار دیگر در سال ۱۳۸۲ توسط اداره اوقاف و امور خیریه کن تعمیر و مرمت شد.
اگر به امامزاده داوود (ع) رفته باشید. چون جاده این امامزاده از بالای روستای سولقان میگذرد حتماً گنبد طلایی و مناره امامزاده نوربخش (ع) را دیدهاید. این امامزاده بعد از سریال تلویزیونی «مسافری از هند» شهرت خاصی پیدا کرد. چون بخشی از لوکیشن این فیلم در صحن امامزاده فیلم برداری شد. در فصل بهار و تابستان این منطقه بهعنوان یکی از جاذبههای گردشگری پایتخت گردشگران زیادی را برای سیاحت و زیارت به خود جلب میکند.
امامزاده سید محمد نوربخش نسب شریفش با هفده واسطه به امام موسی کاظم (علیهالسلام) میرسد. شرح حال امامزاده روی دیوار بنای آن حضرت نوشته شده است. استاد منوچهر ستوده به نقل از صاحب کتاب «هفت اقلیم» درباره این بزرگوار میگوید: «سید محمد نوربخش در آغاز عهد شباب به ولایـت قصران درآمد و در قریه سولقان رحل اقامت افکند و جمعی فراوان مرید وی شدند و به اطاعتش درآمدند.
گفته میشود آن حضرت از فرزندان امام موسی بن جعفر (علیهالسلام) و نسب ایشان طبق سنگ قبر مطهر چنین است: «تربت فیض آثار فخرالمحدثین، سیدالمجاهدین، هفدمین فرزند امام موسی بن جعفر (علیهالسلام) مولانا امیر سید محمد نوربخش (علیهالسلام) متوفی ۸۶۹ هـ. ق.»