bato-adv
bato-adv

سرانجام دستورالعمل «جاودانگی» در مصر باستان کشف شد!

سرانجام دستورالعمل «جاودانگی» در مصر باستان کشف شد!

فیلیپ استاک‌همر، باستان‌شناس در دانشگاه لودویگ ماکسی‌میلیان در دانشگاه مونیخ، می‌گوید: «متخصصان مومیایی مصر باستان دانش وسیعی در زمینه شیمی داشتند و با‌اینکه چیزی از باکتری و میکروارگانیسم‌ها نداشتند، می‌دانستند که چه موادی را باید روی پوست بگذارند تا از آن محافظت کند.» راهنماتو-

تاریخ انتشار: ۰۱:۴۰ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۱

دانشمندان از جزئیاتِ آیینِ مومیایی کردنِ مردگان در مصر باستان که سال‌ها به دنبال کشفِ آن بودند، پرده برداشتند. مومیایی‌کردن روشی بود که مصریان برای حفظ اجساد از آن استفاده می‌کردند.

به گزارش راهنماتو، سرنخ‌ها درباره جزئیات مومیایی کردن از تجزیه‌وتحلیلِ باقی‌مانده مواد مومیایی در گلدان‌هایی به دست آمده که در تنها کارگاه شناخته‌شدۀ مومیایی در مصر باستان که در نزدیکیِ اتاقک‌های تدفین واقع شده است، پیدا شده‌اند.

متخصصانِ مومیاییِ این کارگاه، مخلوطی خاص از مواد را برای مومیایی سر، شستنِ بدن، کار کردن با شکم و کبد و آماده‌سازی بانداژی که بدن را دربرمی‌گرفت، می‌ساختند.

سرانجام دستورالعمل «جاودانگی» در مصر باستان کشف شد!

فیلیپ استاک‌همر، باستان‌شناس در دانشگاه لودویگ ماکسی‌میلیان در دانشگاه مونیخ، می‌گوید: «متخصصان مومیایی مصر باستان دانش وسیعی در زمینه شیمی داشتند و با‌اینکه چیزی از باکتری و میکروارگانیسم‌ها نداشتند، می‌دانستند که چه موادی را باید روی پوست بگذارند تا از آن محافظت کند.»

یافته‌ها به لطف بقایایِ مواد شیمیایی‌ای به دست آمد که در ۳۱ گلدان در یک کارگاه مومیایی مصری و ۲ گلدان در اتاقک‌های مجاورِ تدفین پیدا شده بودند. روی برخی گلدان‌ها اسامی مواد با عنوانِ مواد مومیایی نوشته شده و روی برخی دیگر دستورالعمل‌هایی نوشته شده است که به مومیایی‌کنندگان می‌گوید هر ماده‌ای را کجای بدن باید بگذارند و روی برخی نیز هر دو عبارت نوشته است. تمام این اشیاء باستانی به سلسله بیست‌وششم مصر برمی‌گردند ـ که در بین سال‌های ۶۶۴ تا ۵۲۵ قبل‌از‌میلاد در مصر حکومت می‌کردند ـ و همگی از گورستانی در سقاره در سال ۲۰۱۶ به دست آمده‌اند.

برچسب ها: مومیایی
bato-adv
bato-adv
bato-adv