نکته بازار دوشنبه برگشت صفها در مقابل صرافیهایی بود که دلار با نرخ سهمیه میدادند. نرخ دلار در روز دوشنبه در این صرافیها ۴۳ هزار و ۴۰۰ تومان بود.
به گزارش اقتصاد نیوز، در معاملات روز گذشته بازار ارز و سکه، هم مرز حمایت از قیمت دلار تغییر کرد هم صف خرید به بازار بازگشت.
روز گذشته در بازار ارز هرات معاملهگران مرز حمایتی دلار را هزار تومان بالا بردند. مرز حمایت تا روز یکشنبه ۴۳ هزار و ۸۰۰ تومان بود دوشنبه ۴۴ هزار و ۸۰۰ تومان شد.
با این حساب برخی فکر میکنند اگر قیمت دلار در هرات به ۴۴ هزار و ۸۰۰ تومان برسد وقت خرید است.
در بازار تهران هم دلار برای دومین روز بالای مرز ۴۵ هزار قیمت داده میشد، البته اکثر معاملهگران ادعا میکردند دلاری برای خرید پیدا نکردند، چون کسی فروشنده نبود.
شب یکشنبه رئیس کل بانک مرکزی به شبکه یک سیما رفت و در آنجا وعده داد مرکز مبادله تا آخر هفته راهاندازی میشود. برای مرکز مبادله در یک ماه اخیر سه زمان افتتاح اعلام شده بود و وعده جدید چهارمین زمان است. پیشکسوتان بازار به فرزین توصیه میکردند درباره زمان وعدههایش دقت کند، چون بخش زیادی از اعتبار رئیس کل به تحقق همین زمان است.
فرزین علاوه بر تلویزیون در توییتر هم یک موضع قابل تامل گرفت. او از تلاشهای جریان قیمتساز برای دستکاری نرخ ارز خبر داد، همچنین وعده داد از هیچ کنشگری برای کاهش نرخ ارز چشمپوشی نخواهد کرد و نرخ دلار روز یکشنبه را ۴۳۳۸۹ تومان در تمامی صرافیها اعلام کرد.
از نگاه معاملهگران این موضع به دو دلیل قابل تامل است: اول اینکه فرزین هم افزایش نرخ ارز و نوسان صعودی نرخ را به جای یک رفتار اقتصادی، توطعه و دسیسه عنوان کرد.
نکته دوم تاکیدی بود که بر کاهش نرخ ارز کرد. از نگاه معاملهگران این نکته فرزین به معنای خط قرمز گذاشتن دولت و بانک مرکزی برای دلار است. آنها تصور میکنند خط قرمز دولت برای دلار در پنج هفته پایانی سال ۱۴۰۱ عدد ۴۶ است.
نکته بازار دوشنبه برگشت صفها در مقابل صرافیهایی بود که دلار با نرخ سهمیه میدادند. نرخ دلار در روز دوشنبه در این صرافیها ۴۳ هزار و ۴۰۰ تومان بود.
دلار با این قیمت خواهان زیادی داشت و پدیدهای که در دوره فرزین مشاهده نمیشد، اما بعد از اختلاف رسمی و بازار از روز یکشنبه کم کم و از دوشنبه به وضوح قابل مشاهده بود.
بازار در روز دوشنبه میزبان یک نرخ جدید بود. به گفته معاملهگران نرخ طلای آبشده نقدی اتحادیه به بازار آمده که قیمت آن بیشتر از بازار است.