اگر شما فردی هستید که تمایل دارید ظروف را در سینک انباشته کنید تا از شستن آنها اجتناب کنید، این مطلب را بخوانید.
برای چند روز، همانطور که به آن فکر میکنید، قبل از شروع یک تایمر تنظیم کنید. ظروف را بشویید و به مدت زمان تمیز کردن آن توجه داشته باشید. اگر میدانید که انجام این کار فقط چند دقیقه طول میکشد، متقاعد کردن خود برای مراقبت از آن ظروف در حال حاضر دشوارتر خواهد بود.
برای تمیز کردن قابلمهای که به شدت سوخته بدون شستشو، محل سوخته را با مقدار زیادی جوش شیرین بپوشانید و به اندازهای آب جوش در آن بریزید تا ظرف یک سوم تا نیمه پر شود. هنگامی که آب به اندازه کافی خنک شد که بتوان آن را لمس کرد، با اسفنج خود از محلول جوش شیرین برای پاک کردن سوختگی استفاده کنید. محلول را ریخته و قابلمه را با آب گرم و صابون بشویید.
در حالی که روش کاملاً صحیحی برای قرار دادن ظروف در ماشین ظرفشویی وجود ندارد، یک قانون جهانی وجود دارد: بارگیری در ماشین ظرفشویی از پشت به عقب بسیار آسانتر است.
مخصوصاً شیر آب را میتوان با یک پاک کننده چند منظوره از باکتریها و ذرات غذا پاک کرد و همه ما احتمالاً باید بیشتر اوقات شیر آب را تمیز کنیم، با توجه به اینکه شیر ظرفشویی همان چیزی است که با دستان پوشیده از مرغ خام لمس میکنیم.
اسفنجها را نیز باید مرتباً با استفاده از ماشین ظرفشویی یا مایکروویو تمیز کنید. اگر از مایکروویو استفاده میکنید، ابتدا مطمئن شوید که اسفنج حاوی فلز نباشد، سپس اسفنج را خیلی خیس کنید و آن را به مدت دو دقیقه در آن قرار دهید. هنگام برداشتن آن مراقب باشید، زیرا بسیار داغ خواهد بود.
آیا نگه دارندهی اسفنج شما کپک زده یا تجمع باکتری ایجاد کرده است؟ از مسواک آغشته به سفید کننده یا سرکه سفید استفاده کنید؛ اما هرگز هر دو را، (زیرا این ترکیب یک واکنش شیمیایی خطرناک ایجاد میکند) برای پاک کردن کپک استفاده نکنید. سپس اسفنج را با آب گرم و صابون بشویید یا آن را در ماشین ظرفشویی بشویید.
پس از استفاده، پیشخوان و اجاق گاز خود را با یک پاک کننده همه منظوره پاک کنید. اجاق گازها به ویژه از این نوع تمیز کردن منظم و سریع سود میبرند، زیرا وقتی بیش از حد طولانی در همان حالت باقی بماند، چکهها و چربیها روی آنها پخته میشوند.
برای از بین بردن لکههای پخته شده و لایههای چرب به چیزی قوی نیاز است. پد Dobie، که یک اسفنج تمیز کننده بدون خش است، همراه با یک پاک کننده پودری ملایم، باعث ایجاد مشکلاتی کوتاه مدت میشود. هنگام تمیز کردن استیل ضد زنگ، برای جلوگیری از خراشیدگی، به جای حرکت دایره ای، با دانهها لایههای چربی را مالش دهید و از یک لمس ملایم استفاده کنید تا به محصول اجازه دهید، به جای زور، بخش عمدهای از کار تمیز کردن را انجام دهد.
وسایل کوچک مانند توستر، قهوهساز و مخلوطکن که روی میز قرار میگیرند، باید مرتباً با پاککنندههای همه منظوره پاک شوند تا از تجمع لکهها و لایههای چرب از پختن جلوگیری شود. برای تمیز کردن عمیق تر، تمام قطعات قابل جدا شدن را بردارید و با دست یا در ماشین ظرفشویی بشویید از ابزارهایی مانند سواب پنبهای یا یک مسواک قدیمی، برای قرار گرفتن در گوشههای تنگ و سایر نقاط صعب العبور استفاده کرده، و نقاط بیرونی را یکبار با پاک کننده همه منظوره بپوشانید.
یک راه آسان برای نگهداری از یخچال این است که یک کار ساده را به برنامه روزانه زباله خود اضافه کنید
هنگام جمع کردن زباله ها، در یخچال را باز کنید و محتویات آن را نگاه کنید
آیا باقی ماندههایی وجود دارد که خراب شده اند؟ آنها را دور بریزید. آیا چند تخم مرغ آخر داخل کارتن در شرف از بین رفتن است؟ یادداشت کنید که برای شام املت بخورید و به خودتان تبریک بگویید که حواستان به هدر دادن غذا نیست.
هنگامی که لکههای چسبناک در یخچال ریخته میشود، با ساختن کمپرسی، آنها را تمیز کنید. یک اسفنج یا پارچه را در آب بسیار داغ خیس کنید (به دستان خود توجه کنید) و آن را بچرخانید تا چکه نکند. سپس آن را روی نقطه چسبنده فشار دهید تا کمپرس شروع به از دست دادن حرارت کند. اگر مادهی چسبنده به اندازه کافی شل شده است، آن را پاک کنید. اگر هنوز سرسختانه چسبیده است، در صورت نیاز این کار را تکرار کنید تا زمانی که ماده شل شود و سپس پاک کنید.
در اینجا یک حقیقت سخت وجود دارد: زمان وضعیت زبالههای شما را بهتر نمیکند. از همین الان آنها را جمع کنید.
منبع: سلامت نیوز