بعد از این که خورشت جا افتاده و روغن انداخت باید چوب دارچین را خارج کنید و به مواد کمی زعفران اضافه کنید.
خورش لوبیا سبز با مرغ یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی میباشد که شما میتوانید آن را به همراه پلو زعفرانی سرو و میل کنید.
شما میتوانید به دلخواه این خورشت را با چاشنیهای مختلف مزه دار کنید و در مهمانیهای خود از آن استفاده کنید.
میتوانید از مرغ تکه شده یا مرغ خرد شده مکعبی استفاده کنید که این کاملا به سلیقه خود شما بستگی دارد. برای سرو این خورشت هم میتوانید خورشت را به روی برنج بریزید و با مغزیجات تزیین کنید و هم میتوانید در کنار پلو سرو کنید.
سینه مرغ ۱ عدد
لوبیا سبز ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب ۱ ق غذاخوری
زعفران ۱ ق چای خوری
هویج ۱ عدد
غوره یا رب لیمو عمانی به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم
مرحله اول: آماده سازی لوبیا سیز
ایتدا سر و ته لوبیا سبز را بزنید. سپس لوبیا سبزها را خرد کنید و بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. لوبیا سبزها را به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و از تابه خارج کنید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و مرغ
سینه مرغ را بدون استخوان کرده وبه شکل مکعبی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا شیشهای و سبک شود. سپس مرغهای خرد شده را به همراه ادویهها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ شود.
مرحله سوم: افزودن لوبیا سبز
در ادامه باید لوبیا سبز را اضافه کنید و کمی مواد را تفت دهید. هویج را نگینی ریز خرد کنید و به همراه رب اضافه کنید تا بوی خامی رب از بین برود. گوجه فرنگیها را پوره یا رنده ریز بزنید و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید و در انتها زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا خورش پخته شود.
مرحله چهارم: پخت خورش لوبیا سبز با مرغ خرد شده
بعد از این که خورشت جا افتاده و روغن انداخت باید چوب دارچین را خارج کنید و به مواد کمی زعفران اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن چاشنی این غذا میباشد که میتوانید از رب لیمو عمانی یا غوره و یا لیمو عمانی خشک شده استفاده کنید و به خورش اضافه کنید و برای نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورش لوبیا سبز با مرغ پخته شود. نوش جان
میتوانید از پودر لیموعمانی نیز استفاده کنید.
آب این خورشت باید کم باشد.
پودر دارچین را جایگزین نکنید، زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت میشود.
منبع: برترینها