bato-adv
bato-adv

(تصاویر) غذای ایرانی دینامیت در بروکلین

(تصاویر) غذای ایرانی دینامیت در بروکلین

ایوال توسط علی صبور سرآشپز سابق "سفره" بهترین رستوران ایرانی در بروکلین (اگر نگوییم در کل نیویورک) افتتاح شد.

فرارو- "علی صبور" در بوشوک در بروکلین در نیویورک کوکتل‌های دیدنی خود را به نمایش می‌گذارد. او برای مان از غذا‌های سنتی ایرانی می‌گوید از کشک بادمجان تا کباب و قورمه سبزی.

به گزارش فرارو به نقل از نیویورکر، او در یکی از نوشیدنی‌های کوکتل لیمو عمانی می‌ریزد ماده‌ای که در ایران در غذا‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. نوشیدنی‌های دینامیتی با غذا‌های دینامیتی سرو می‌شوند.

ایوال توسط علی صبور سرآشپز سابق "سفره" بهترین رستوران ایرانی در بروکلین (اگر نگوییم در کل نیویورک) افتتاح شد.

برای نان صبور دو انتخاب را مقابل تان قرار می‌دهد: بربری با شیار‌هایی مانند پیست مسابقه روی آن و خال‌هایی از دانه‌های سیاه کنجد و یا کماج گرد یک نان شبرین و نرم که از خمیر درست شده با شیر و تخم و چاشنی زردچوبه درست می‌شود و روی آن کره مالیده شده و با دانه‌های زیره تزئین می‌شود. هر دو نان خوشمزه هستند و با پنیر فتا، گردو، تربچه و نوعی بورانی سرو می‌شوند. در ماست بورانی می‌توان طعم دانه‌های گشنیز و پسته را احساس کرد.

کشک بادمجان در گیومه منو ظاهر می‌شود، زیرا پیش غذای سنتی ایرانیان محسوب می‌شود: یک بادمجان کاملا سرخ شده و تفت داده شده که بافتی ابریشمی پیدا می‌کند و روی آن کشک ریخته می‌شود. در این غذا از گردوی و سیر سرخ شده نیز استفاده می‌شود و در نهایت پیاز و نعناع داغ شده با روغن نیز بر روی آن ریخته می‌شود.

هم چنین، کباب کوبیده از گوشت چرخ کرده نیز عالی بود. قرمه سبزی ورژن صبور یک غذای خاص است گوشت گوساله سرخ شده که با برنج و ته دیگ سرو می‌شود به همراه خورشتی غنی از لوبیای لطیف و سبزی‌های برآمده که ترکیبی از جعفری، اسفناج و شنبلیله است و البته به همراه لیمو امانی. وقتی صحبت از دسر شد او دسر‌هایی آغشته به شربت هل را سرو کرد که روی آن بستنی زعفرانی بود.

bato-adv
bato-adv
bato-adv