کیک دبل چاکلت یکی از انواع کیکهای خوشمزه و معروف بینالمللی است.
کیک دبل چاکلت یکی از انواع کیکهای خوشمزه و معروف بین المللی است که برای میان وعده گزینهی مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک دبل چاکلت در ادامه با ما همراه باشید.
آرد قنادی ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ و ¼ لیوان
پودر کاکائو ½ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ⅔ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکلات تختهای تلخ ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
مرحله اول
برای تهیه کیک دبل چاکلت مجلسی در ابتدای کار آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو ترکیب میکنیم تا یکدست شوند، سپس سه مرتبه الک میکنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قالب مورد نظرمان (قطر ۲۷ سانتی متری) را با کمی روغن چرب میکنیم و کنار میگذاریم. برای درست کردن مایه کیک تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن برقی ۷ دقیقه مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
در همین حین شکلات تختهای را درون یک کاسه میریزیم و روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار میدهیم تا به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه شکلات ذوب شد، آنرا کنار میگذاریم تا با دمای محیط یکسان شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه بافت مواد کشدار و حجیم شد، شیر را به همراه روغن و شکلات ذوب شده اضافه میکنیم و ۲ دقیقه دیگر مواد را مخلوط میکنیم. در ادامه ترکیب آرد را در دو مرحله به کاسه افزوده و با لیسک به آرامی ترکیب میکنیم.
مرحله پنجم
حالا مایه کیک را درون قالب میریزیم و چند مرتبه روی سطح کار میکوبیم تا حبابهای موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کیک به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
برای درست کردن گاناش روی کیک، خامه را درون یک کاسه استیل میریزیم و روی حرارت بخار آب قرار میدهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس شکلات را به کاسه افزوده و به آرامی هم میزنیم تا شکلات هم ذوب شود.
مرحله هفتم
در این مرحله گاناش را کنار میگذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شود. پس از گذشت ۵۰ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو میکنیم، اگر مایه کیک به آن نچسبید، یعنی کیک ما به طور کامل مغز پخت شده است.
مرحله هشتم
کیک را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم از حرارت بیفتد، سپس آنرا از قالب خارج میکنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم. در نهایت گاناش را به سلیقه خود روی کیک میریزیم و پس از برش زدن سرو میکنیم.
منبع: برترین ها