bato-adv
bato-adv

فوت و فن پخت کیک در ۳ دقیقه ویژه عید نوروز!

فوت و فن پخت کیک در ۳ دقیقه ویژه عید نوروز!

برای شیرینی درست‌کردن باید حالتان خوب باشد؛ با بی‌حوصلگی و بداخلاقی شیرینی‌های خوبی نخواهید پخت. پس لبخند بزنید و پیش‌بند‌هایتان را ببندید.

شما می‌توانید با هزینه خرید یک کیلو شیرینی نسبتا گران، مواداولیه بخرید و ۵ برابر حجم آن شیرینی را خودتان در خانه تهیه کنید.

به گزارش برترین‌ها، برای شیرینی درست‌کردن باید حالتان خوب باشد؛ با بی‌حوصلگی و بداخلاقی شیرینی‌های خوبی نخواهید پخت. پس لبخند بزنید و پیش‌بند‌هایتان را ببندید.

مواد لازم:

شیر ۳ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۲ قاشق غذاخورى

شکر ۴ قاشق غذا خوری

آرد سفید ۵ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۱ عدد

بکینگ پودر ۱ / ۸ ق چای خوری

وانیل ۱ / ۸ ق چای خوری

طرز تهیه:

۱- در یک کاسه‌ای همه مواد را با یکدیگر ترکیب میکنیم

۲- دستگاه ساندویچ ساز را روشن میکنیم وقتی حسابی داغ شد ۱ قاشق از مواد را داخل هر یک از مثلث‌ها میریزیم

۳- پس از ریختن در ساندویچ ساز را میبندیم و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه میذاریم تا پخته شود.

نکته:

۱- دقت کنید بیشتر از یک قاشق غذاخوری مواد داخل دستگاه نریزید، چون ممکن است بعد از پف کردن از دستگاه سرریز شود

۲- میتوانید داخل موادتون یک قاشق کاکائو هم اضافه کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید.

به سلیقه خودتان میتوانید از پودر نارگیل، کنجد، یا حتی تکه‌های میوه هم استفاده کنید.

برچسب ها: پخت کیک
bato-adv
bato-adv
bato-adv