سخنگوی دولت: مطابق ساعت کار کلیه ادارات به صورت شناور از ساعت ۷ تا ۹ صبح، با مسئولیت و هماهنگی مدیران مجموعهها و به نحوی که خدمترسانی به عموم مراجعین و مردم با خللی مواجه نشود، مشخص میشود؛ البته واحدهای عملیاتی خدمترسان مانند مراکز بهداشتی از این امر مستثنا هستند.
سخنگوی دولت گفت: ساعت کار کلیه ادارات به صورت شناور از ساعت ۷ تا ۹ صبح، با مسئولیت و هماهنگی مدیران مجموعهها و به نحوی که خدمترسانی به عموم مراجعین و مردم با خللی مواجه نشود، مشخص میشود.
به گزارش ایسنا، علی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیأت دولت در مورد وضعیت ساعات کاری ادارات و مدارس در ماه مبارک رمضان گفت: در بند دوم مصوبهای که هیأت وزیران در انتهای سال گذشته برای تعیین ساعات کاری ادارات و دستگاههای مختلف موجود در کشور به تصویب رساند، در خصوص ساعت شروع به کار و فعالیتهای ماه مبارک رمضان هم تعیین تکلیف شده است.
وی افزود: مطابق این بند، ساعت کار کلیه ادارات به صورت شناور از ساعت ۷ تا ۹ صبح، با مسئولیت و هماهنگی مدیران مجموعهها و به نحوی که خدمترسانی به عموم مراجعین و مردم با خللی مواجه نشود، مشخص میشود؛ البته واحدهای عملیاتی خدمترسان مانند مراکز بهداشتی از این امر مستثنا هستند.
بهادری جهرمی اظهار کرد: شروع به کار دانشگاهها که تغییر نکرده بود و پیش از این هم از ساعت ۸ صبح بود. شروع به کار مدارس هم که با توجه به اینکه ما در استمرار سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ هستیم، مطابق روال گذشته میتواند باشد و منعی از این حیث وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: برای روز نوزدهم رمضان که بعد از مراسم شب قدر است و مانند روزهای ۲۱ و ۲۳ رمضان امسال تعطیل هم نیست، ساعت آغاز به کار ۹ صبح در نظر گرفته شده است.
سخنگوی دولت در پایان تأکید کرد که تمامی مسائل مرتبط با تعیین ساعت کار در ماه مبارک رمضان در مصوبه انتهای سال گذشته هیأت وزیران در نظر گرفته شده است.