bato-adv
bato-adv

۱۲ راهکار برای جلوگیری از ابتلا به سرطان

۱۲ راهکار برای جلوگیری از ابتلا به سرطان

۱. روزانه ۵ واحد یا بیشتر از انواع سبزی و میوه مصرف کنیم. ۲. مصرف مقدار زیادی از غذا‌های با فیبر بالا، مانند نان‌های سبوس دار، غلات و حبوبات.۳. با افزایش فیبر در رژیم غذایی، مقدار مایعات بایستی به دست کم ۸ لیوان در روز افزایش یابد.

سرطان (Cancer)، نوعی بیماری است که در آن برخی از سلول‌های بدن به طور غیرقابل کنترلی رشد می‌کنند و به سایر قسمت‌های بدن نیز گسترش می‌یابد. سرطان شامل انواع تومور‌های بدخیم می‌شود که در پزشکی آن‌ها را بیشتر با نام نئوپلاسم می‌شناسند.

به گزارش بهداشت نیوز، سرطان شامل انواع تومور‌های بدخیم می‌شود که در پزشکی آن‌ها را بیشتر با نام نئوپلاسم می‌شناسند.

توصیه‌های تغذیه‌ای

۱. روزانه ۵ واحد یا بیشتر از انواع سبزی و میوه مصرف کنیم.

۲. مصرف مقدار زیادی از غذا‌های با فیبر بالا، مانند نان‌های سبوس دار، غلات و حبوبات

۳. با افزایش فیبر در رژیم غذایی، مقدار مایعات بایستی به دست کم ۸ لیوان در روز افزایش یابد.

۴. ارجحیت مصرف حبوبات و غلات کامل به غلات فرآوری شده (تصفیه شده) و قند‌های ساده

۵. محدود کردن مصرف گوشت قرمز به ویژه گوشت فرآوری شده و چرب

۶. مصرف روغن جامد و سس‌های چرب ممنوع است.

۷. بهترین روغن مصرفی زیتون و کانولا است.

۸. حفظ وزن در محدوده استاندارد و تعادل کالری دریافتی با فعالیت بدنی

۹. فعالیت بدنی متوسط تا شدید (دست کم ۳۰ دقیقه در پنج روز از هفته)

۱۰. نگهداری مواد غذایی در یخچال در دمای زیر ۴ درجه سانتیگراد

۱۱. از مصرف قوطی‌های آسیب دیده، ورم کرده، زنگ زده یا تو رفته) به صورت عمیق پرهیز کنیم و اطمینان حاصل کنیم که غذا‌های بسته بندی شده به نحو مناسبی درزگیری شده است.

۱۲. از مصرف تخم مرغ‌های شکسته یا نگهداری شده در خارج از یخچال خودداری کنیم.

برچسب ها: سرطان
bato-adv
bato-adv
bato-adv