شعبانیموثقی با اشاره به اینکه در کجای اسلام گفته شده باید مردم در زندگی روزمره خود برای ازدواج، خرید خانه و خودرو وام بگیرد؟ گفت: اتفاقاً گرفتن وام و تسهیلات مکروه است، اگر سیاست و عملکرد غلطی را میبینیم نباید به اسم اسلام تمام شود، جمهوری اسلامی تحقق احکام اسلامی است و یکی از تحقق احکام اسلامی تحقق احکام اقتصادی یوده که مقام معظم رهبری نسبت به آن توصیه بسیاری دارند.
آیتالله شعبانیموثقی با بیان اینکه حجاب برای این است که بانوان ما ابزار و ملعبه دست شهوت پرستان نشوند، بانوان در خانه نگران صیانت همسران خود نباشند و جامعه بستر انحراف جنسی نشود، خاطرنشان کرد: اسلام نمیخواهد فکر جوانان درگیر لعاب زندگی شود و به حقیقت نرسند، عزت و کرامت بانوان برای اسلام مهم است.
به گزارش مهر، آیتالله حبیبالله شعبانیموثقی جمعه ۱۸ فروردینماه در خطبههای نمازجمعه شهر همدان با تاکید بر اینکه گردش سرمایه و ثروت در جامعه باید به نحوی باشد که در دست عموم مردم قرار گیرد، گفت: نباید درصدی از پولداران با رانت خواری، اختلاس و مفسده اقتصادی به آلاف و الوف خود برسند و مابقی مردم تماشاچی باشند بلکه تقسیم ثروت باید در جامعه عادلانه اتفاق بیفتد.
نماینده، ولی فقیه در استان همدان یادآور شد: اگر در جایی دیدید که میلیاردها انباشته شده و درصدی قارونوار زندگی میکنند و مابقی مردم حتی زندگی روزمره خود را نمیتوانند اداره کنند، این یک تبعیض اقتصادی در جامعه است، این اسلام نیست بلکه یک کالای تقلبی است.
وی با تأکید بر اینکه اسلام اجازه نمیدهد در جامعه تبعیض عمیق اقتصادی ایجاد شود، ادامه داد: اسلام با انباشته شدن ثروت در دست عدهای قارون صفت مخالف است، چنانچه رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیر خود در بین کارگزاران نظام و نیز سخنرانی عید نوروز اشارههای مهمی به مبانی اقتصادی اسلامی داشتند.
وی با بیان اینکه بنا بر سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری در بین کارگزاران نظام در رابطه با مبانی اقتصادی اسلامی و اینکه باید با جدیت و بدون تعارف با فساد اقتصادی مبارزه شود، تصریح کرد: متأسفانه ممکن است در لایههایی از مدیران دولتی و بخشهای کسولتی، فساد اقتصادی در جامعه وجود داشته باشد.
امامجمعه همدان با اشاره به اینکه عمل به اسلام نیازمند حرکت اسلامیون انقلابی است، مطرح کرد: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری، اقتصاد باید مردمی سازی شود چراکه مردمی سازی اقتصاد به عدالت اقتصادی کمک خواهد کرد.
شعبانیموثقی با اشاره به اینکه در کجای اسلام گفته شده باید مردم در زندگی روزمره خود برای ازدواج، خرید خانه و خودرو وام بگیرد؟ گفت: اتفاقاً گرفتن وام و تسهیلات مکروه است، اگر سیاست و عملکرد غلطی را میبینیم نباید به اسم اسلام تمام شود، جمهوری اسلامی تحقق احکام اسلامی است و یکی از تحقق احکام اسلامی تحقق احکام اقتصادی یوده که مقام معظم رهبری نسبت به آن توصیه بسیاری دارند.
وی با تاکید بر اینکه باید نسبت به توصیهها و تذکرات رهبری در رابطه با مبانی اقتصادی اسلامی توسط مسئولان توجه ویژهای شود، افزود: به طور قطع توصیه مقام معظم رهبری در رابطه با اینکه مردمی سازی اقتصاد به عدالت اقتصادی کمک میکند و باید با مفسدان اقتصادی بدون هیچ اغماضی برخورد شود، در تحقق اقتصاد اسلامی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نماینده، ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه در بحث اقتصاد اسلامی و مردم سازی اقتصادی باید از جامعه کارگری حمایت کنیم و این امر با افزایش حقوق آنها کفایت نمیکند، ادامه داد: در مردم سازی اقتصاد کارگر باید صاحب کار بوده و در در اقتصاد کارخانه سهیم باشد.
وی با اشاره به اینکه دولت در مباحث زیرساختها زحمات بسیاری کشیده است، یادآور شد: دولت باید در بحث مردمی سازی اقتصادی با همراه کردن تعاونیها و مباحث دیگر کارها را هر چه بهتر پیش ببرد.
وی با تاکید بر اینکه معیشت روزمره مردم باید تامین شود، یادآورشد: شعار امسال مقام معظم رهبری مبنی بر مهار تورم یعنی زندگی و معیشت روزمره مردم تامین شود که در این رابطه زیرساختهای مناسبی در سطح کلان کشور ایجاد شده، اما باید برآیند اقتصادی نیز در این امر همراه با زیرساختها رشد کند.
شعبانی موثقی در ادامه با اشاره به بحث عفاف و حجاب نیز تصریح کرد: در رابطه با بحث حجاب و عفاف آنچه که مهم است این است که قوانین باید اجرا شود و صدور بیانیه و تشکیل قرارگاه عفاف و حجاب تا به میدان عمل نرسد هیچ ارزشی نخواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه موضوع حجاب و عفاف نیازمند برنامه جامع و منسجم فرهنگی است، خاطرنشان کرد: در همین رابطه از وزیر سوال داریم که چه میزان نظارت در سطح ملی در رابطه با بحث عفاف حجاب انجام شده است؟
شعبانی موثقی ادامه داد: در طول سالهای گذشته بستر تربیتی و فرهنگی جامعه به درستی نتوانسته است حجاب را تبدیل به یک معروف در جامعه کند و و برخی حجاب را به عنوان یک معروف نمیدانند و گاها جای معروف و منکر عوض شده است.
وی با بیان اینکه حجاب کرامت و منطبق با فطرت بشری است، تصریح کرد: تمروز در نبرد فرهنگی و تربیتی میدان به دشمن واگذار شده و دشمن در فضای مجازی در تلاش است که جای منکر و معروف را با یکدیگر عوض کند و منکرات را ارزش سازی میکند.
شعبانیموثقی با بیان اینکه دشمن ارزش غذایی خود را در فضای مجازی در حال قالب کردن به جوانان ما است، مطرح کرد: باید در جامعه بازسازی فرهنگی و تربیتی انجام شود که در این رابطه آموزش و پرورش، صداوسیما، فضای مجازی، اصلاح سینماها، بازار، اصلاح جشنواره و ... از نقش موثری برخوردارند.
وی با تاکید بر اینکه امروز نیازمند اصلاح برنامه جامع فرهنگی تربیتی هستیم، برنامه منسجم و فرهنگی که تضاد درونی نداشته باشد، تصریح کرد: امروز اکثریت جامعه ما به عفاف و حجاب معتقدند و باید به قانون عمل کرد و برای اینکه در جامعه تنش ایجاد نشود باید به قانون حجاب و عفاف عمل شود و قانون باید محور عمل باشد.
شعبانیموثقی تاکید کرد: متولیان و مسئولان عزیز اگر وضع موجود حجاب کنترل نشود، به طور قطع برنامههای فرهنگی عقیم خواهند ماند.
وی با بیان اینکه حجاب برای این است که بانوان ما ابزار و ملعبه دست شهوت پرستان نشوند، بانوان در خانه نگران صیانت همسران خود نباشند و جامعه بستر انحراف جنسی نشود، خاطرنشان کرد: اسلام نمیخواهد فکر جوانان درگیر لعاب زندگی شود و به حقیقت نرسند، عزت و کرامت بانوان برای اسلام مهم است.
بخدا مسلمون نيستي كريم
بعد حالا واس ازدواج و .. شد مکروه.