صدای فریاد سربازها که بدنشان در آروارههای تمساحها گیر کرده بود به گوش میرسید و در آن تاریکی هیچ کاری از دست هیچ کس ساخته نبود. صبح که شد نوبت لاشخورها بود تا باقیمانده سفره تمساحها را تمیز کنند. از ۹۰۰ سرباز ژاپنی آمار کاملا دقیقی وجود ندارد و بعضیها گفته اند که حتی با وجود محاصره، ۵۰۰ سرباز از جزیره جان سالم به در برده اند، اما این ماجرا در گینس هم با نام «بزرگترین فاجعه به وسیله حیوانات» ثبت شده است.
جزیره رامری در اعماق اقیانوس هند قرار دارد و دولت هند به بازدیدکنندگان اجازه نمیدهد تا ۵ کیلومتری این جزیره حرکت کنند.
به گزارش خبرآنلاین، جزیره رامری رکورددار مرگ دسته جمعی توسط حیوانات است. در روزهای پایانی جنگ دوم، گروهی از نیروهای ژاپنی، در حال فرار از حمله متفقین به این جزیره کوچک در سواحل برمه پناه بردند. ۱۹ فوریه ۱۹۴۵ بود. دسته سربازها به خط در حال گشت زنی در جزیره بودند غافل از اینکه جزیره رامری جولانگاه پشههای مالاریا، عقربهای سمی و از همه بدتر کروکودیلهای آب شور است. شب که از راه رسید سربازان که از همه جا بی خبر بودند، وارد رودخانه کم عمقی شدند که از آن بگذرند. ناگهان صدای فریادهای مرگ از گوشه و کنار بلند شد.
کروکودیلهای گرسنه به سربازها حمله کرده بودند. بروس رایت افسر انگلیسی در مورد این اتفاق وحشتناک چیزهایی از بازماندگان ماجرا شنیده و در خاطراتش آورده است: «آن شب وحشتناکترین شبی بود که سربازان تا به حال تجربه کردند. صدای فریاد سربازها که بدنشان در آروارههای تمساحها گیر کرده بود به گوش میرسید و در آن تاریکی هیچ کاری از دست هیچ کس ساخته نبود. صبح که شد نوبت لاشخورها بود تا باقیمانده سفره تمساحها را تمیز کنند. از ۹۰۰ سرباز ژاپنی آمار کاملا دقیقی وجود ندارد و بعضیها گفته اند که حتی با وجود محاصره، ۵۰۰ سرباز از جزیره جان سالم به در برده اند، اما این ماجرا در گینس هم با نام «بزرگترین فاجعه به وسیله حیوانات» ثبت شده است.