بستنی آووکادوی شکلاتی که بدون لبنیات تهیه میشود، به دلیل افزودن آووکادوی رسیده، غنی و خامهای شکل است.
برخی افراد از لحاظ گوارشی با هضم لبنیاتی همچون شیر مشکل دارند و به همین دلیل نمیتوانند بستنی مصرف کنند.
بستنی آووکادوی شکلاتی که بدون لبنیات تهیه میشود، به دلیل افزودن آووکادوی رسیده، غنی و خامهای شکل است.
قبل از گردآوری مواد لازم، این نکته را در نظر بگیرید که پودر کاکائو طعم دهندهی شکلاتی را حتما بدون شکر اضافه کنید.
مواد لازم:
۲ عدد میوه آووکادو رسیده
۱/۲ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
۱/۲ فنجان عسل
۱ فنجان شیر بادام شیرین نشده
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
کمی نمک
طرز تهیه بستنی آکاووکادو شکلاتی:
ابتدا آووکادو، پودر کاکائو، عسل، شیر بادام، عصاره وانیل و نمک را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود.
سپس مخلوط را به ظرف مناسب در فریزر منتقل کنید و حداقل به مدت ۴ ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید.
هر ۳۰ دقیقه یکبار مخلوط را از فریزر خارج کرده و دوباره آن را به مدت ۱-۲ دقیقه هم بزنید تا بلورهای یخی که ممکن است ایجاد شده باشند، جدا شوند.
این کار را تا زمانی که بستنی منجمد شود تکرار کنید.
برای تهیه شیر بادام نیز از شب قبل، حدود ۱۹ عدد بادام را در یک فنجان آب ریخته و صبح روز بعد آنها را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.
برخیها بعد از ریختن شیر بادام در مخلوط کن کمی به آن حرارت میدهند تا قوام بیشتر پیدا کند.
این بستنی غنی برای افرادی که شیر دوست ندارند و یا با خوردن شیر مشکلات گوارشی برایشان رخ میدهد، میتواند خوش طعم و مفید باشد.
از مزایای این بستنی، طعم دهنده طبیعی آن است که با افزودن عسل کامل شده است.