شکلاتها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما میتوانید در طعمها و مزههای مختلف این شکلاتها را تهیه کنید.
شکلاتها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما میتوانید در طعمها و مزههای مختلف این شکلاتها را تهیه کنید.
شکلات آجیلی طعم و مزه خوبی دارد و شما میتوانید با انواع مغزها و میوههای خشک یا زرشک استفاده کنید. شما میتوانید از سه طعم شکلات شیرین و تلخ و شیری برای تهیه این شکلات آجیلی استفاده کنید.
شکلات آجیلی ماندگاری بسیار خوبی دارد و شما میتوانید برای میان وعده بچهها و یا برای پذیرای این شکلات را تهیه کنید و از طعم بی نظیر این شکلات آجیلی لذت ببرید. مغزهای شکلاتی برای بدن مفید هستند، زیرا شکلاتهای که درصد بالای دارند سرشار از فیبر و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم و روی هستند؛ بنابراین بادام با پوشش شکلات تلخ سالم است.
شکلات ۱ بسته
مغزیجات و میوه خشک به مقدار لازم
مرحله اول: بن ماری کردن شکلات
ابتدا باید شکلات را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. کتری را پر آب کنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا بجوش بیاید و بعد کاسه را روی کتری قرار دهید و مداوم هم بزنید تا شکلات ذوب شود، دقت کنید نباید آب کتری خیلی زیاد باشد که با انتهای کاسه برخورد داشته باشد و یا میتوانید کاسه شکلات را داخل مایکروفر قرار دهید و برای ۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد یا در سولاردم با قدرت ۹۰۰ زمان دهید تا شکلات ذوب شود و بعد خوب هم بزنید تا تمام شکلاتها به صورت یکدست ذوب شوند و تکههای درشتی داخل آن باقی نماند.
مرحله دوم: افزودن به قالب
شما میتوانید برای تهیه این این شکلات از قالبهای مدل دار مختلف سیلیکونی استفاده کنید و یا اگر قالب ندارید میتوانید از یک ظرف تخت پیرکس یا سینی استفاده کنید و بعد از گرفتن شکلات به شکل دلخواه برش بزنید. قالب یا ظرف پیرکس را با کمی روغن چرب کنید تا شکلات راحت جدا شود و یا میتوانید یک کاغذ روغنی روی آن قرار دهید.
مرحله سوم: تهیه شکلات آجیلی
حالا باید شکلات بن ماری شده را داخل قالب مورد نظر یا ظرف بریزید و روی آن با مغزهای مختلف یا میوه خشک یا تازه به دلخواه تزیین کنید و برای ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را خوب بگیرد و بعد به دلخواه برش بزنید و داخل سینی سرو قرار دهید و یا میتوانید داخل ظرف دربسته به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید. نوش جان
میتوانید از انواع شکلاتهای رنگی یا ساده استفاده کنید.
برای خراج کردن از قالب سیلیکونی خیلی راحت با یک فشار ساده شکلات را خارج کنید و نیازی به چرب کردن قالب نیست.
بهتر است از شکلات تختهای با کیفیت استفاده کنید تا ماندگاری بهتری داشته باشد و طعم نگیرد.
منبع: برترینها