وقتی سیب زمینیها نرم شدند و آبی در ماهیتابه نبود در تابه را برداشته و روغن باقیمانده را اضافه کنید، حرارت را بیشتر کنید و به مدت ۸-۶ دقیقه یا تا زمانی که روی سیب زمینیها طلایی و برشته شود پخت سیب زمینی را ادامه دهید. سپس با جعفری خردشده تزیین و سرو کنید.
سیب زمینی را میتوان به روشهای مختلفی درست کرد که یک نوع آن سیب زمینی مکزیکی است.
برای تهیه سیب زمینی مکزیکی به شرح زیر عمل کنید.
۵۰۰ گرم سیب زمینی کوچک
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۲ لیوان آب
یک قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱/۲ قاشق فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چای خوری پودر پیاز
۳ حبه سیر خرد شده
یک قاشق چای خوری آویشن تازه یا خشک
یک قاشق چای خوری رزماری تازه یا خشک
یک قاشق چای خوری جعفری خرد شده برای تزئین
سیب زمینیها را بدون اینکه پوست شان را بگیرید، تمیز بشویید، از وسط برش بزنید و در یک کاسه بزرگ بریزید سپس یک قاشق روغن، نمک، فلفل، پودر پیاز، سیر، آویشن و رزماری را اضافه کرده و کامل مخلوط کنید، یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید بعد سیب زمینیها را کف تابه بچینید و ۱/۲ لیوان آب اضافه کنید، در تابه را گذاشته و اجازه دهید تا سیب زمینیها برای مدت ۳۵_۳۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند (البته بعد از ۲۰-۱۵ دقیقه چک کنید اگر آب بیشتری نیاز دارد اضافه کنید)
وقتی سیب زمینیها نرم شدند و آبی در ماهیتابه نبود در تابه را برداشته و روغن باقیمانده را اضافه کنید، حرارت را بیشتر کنید و به مدت ۸-۶ دقیقه یا تا زمانی که روی سیب زمینیها طلایی و برشته شود پخت سیب زمینی را ادامه دهید. سپس با جعفری خردشده تزیین و سرو کنید.
میتوانید با سس سیر یا سس چیلی هم میل کنید؛ عالی میشود.
نوش جان
منبع: رکنا