bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۳۱۰۶۷

چینی‌ها در راه اصفهان

چینی‌ها در راه اصفهان

قاسم زاده پیشنهاد داد: چین در اصفهان کنسولگری ایجاد کند تا ضمن حمایت از گردشگران چینی، رفت وآمد آن‌ها تسهیل شود. شهردار اصفهان با بیان اینکه توسعه هتل‌ها در دستور کار مدیریت شهری اصفهان قرار دارد و شرایط اصفهان از این حیث روزبه روز بهتر خواهد شد.

تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲

شهردار اصفهان ایجاد کنسولگری چین در اصفهان را راهی برای حمایت از گردشگران چینی و تسهیل رفت وآمد آن‌ها دانست.

به گزارش دنیای‌اقتصاد، علی قاسم زاده در دیدار با فولی هوا، وزیرمختار سفارت چین اظهار کرد: شیان چین، نخستین خواهرخوانده اصفهان است، چراکه ۳۴ سال پیش تفاهم نامه خواهرخواندگی میان دو شهر امضا شد.

وی با بیان اینکه پس از شیان، اصفهان دارای ۱۴ خواهرخوانده دیگر شد، اما همیشه نخستین‌ها در تاریخ و حافظه می‌ماند، افزود: امسال نیز پیشنهاد شد برای سی وچهارمین سالگرد انعقاد تفاهم نامه خواهرخواندگی با شیان برنامه‌ای در اصفهان داشته باشیم. شهردار اصفهان با بیان اینکه چین شریک مهم و استراتژیک برای ایران بوده است، گفت: اصفهان یکی از قدیمی‌ترین و تاریخی‌ترین شهر‌های ایران، منطقه و جهان محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه اصفهان علاقه‌مند به توسعه ارتباط با چین و خواهرخوانده خود «شیان» است، خاطرنشان کرد: با توجه به تفاهم نامه ۲۵ساله که میان ایران و چین منعقدشده است، ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری نیز در آن وجود دارد که باید از آن بهره‌مند شد.

قاسم زاده پیشنهاد داد: چین در اصفهان کنسولگری ایجاد کند تا ضمن حمایت از گردشگران چینی، رفت وآمد آن‌ها تسهیل شود. شهردار اصفهان با بیان اینکه توسعه هتل‌ها در دستور کار مدیریت شهری اصفهان قرار دارد و شرایط اصفهان از این حیث روزبه روز بهتر خواهد شد، افزود: سامانه‌های زبان چینی نیز طراحی خواهد شد تا گردشگران بهتر در شهر تردد کنند.

وزیرمختار سفارت چین نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه اصفهان از نظر قدمت تاریخی و غنای فرهنگی ظرفیت‌های بسیاری دارد، گفت: دو کشور چین و ایران از گذشته با هم دوست بودند، رئیس جمهور ایران در سفر اخیر به چین با امضای تفاهم نامه ۲۵ساله درصدد گسترش روابط این دو کشور است و این فرصت مناسبی است تا با اتکا به توافق‌های سران، ارتباط دو شهر خواهرخوانده را توسعه دهیم.

فولی هوا افزود: توسعه روابط گردشگری بخش مهمی از این تفاهم نامه است، زیرا گسترش روابط گردشگری برای دو طرف دارای مزیت است.

وی تبادل گردشگر را فرصت مناسبی برای شناخت مستقیم مردم دو کشور باهم دانست و تصریح کرد: ازآنجا که توسعه گردشگری به توسعه اقتصادی کشور‌ها کمک می‌کند، صنعت گردشگری برای چین از اهمیت خاصی برخوردار است.

هوا با بیان اینکه اصفهان و شیان هر دو جایگاه بالایی دارند، افزود: پس از رفع محدودیت‌های کرونایی، روند مسافرت گردشگران به کشور‌های دیگر را آغاز کردیم و ایران و چند کشور دیگر جز اولین کشور‌های مقصد مسافران چینی است. فو لی هوا درخواست کرد: با توجه به اینکه ممکن است گردشگران چینی در اصفهان با مشکلاتی روبه‌رو شوند برای رفع مشکلات آن‌ها تدبیری اندیشیده و راه ارتباطی حمایتی برای آن‌ها در راستای دسترسی راحت‌تر در نظر گرفته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان نیز با بیان اینکه چین و ایران دو قوم تمدن ساز در دنیا به شمار می‌روند، گفت: اکنون در اصفهان میزبان گروه‌های بسیاری از کشور چین هستیم و به این میزبانی افتخار می‌کنیم.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین