برای وی کیفرخواست صادر و پروندهاش برای رسیدگی به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. این در حالی بود که کامبیز ۲۶ ساله منکر مصرف مشروبات الکلی هنگام رانندگی بود و ادعا داشت تست الکل مأموران خطا داشته و وی در گذشته و پس از دستگیری قبلی، توبه کرده و دیگر لب به الکل نزده است.
پسر جوان که برای چهارمین بار به اتهام رانندگی در حال مستی بازداشت شده بود در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.
به گزارش ایران، رسیدگی به این پرونده از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد. مأموران پلیس راهور در اتوبان امام علی در مسیر جنوب به شمال در محدوده شهرری با پرایدی روبهرو شدند که با سرعت سرسام آور در حرکت بود. مأموران این راننده را تحت نظر گرفتند، زیرا به نظر میرسید راننده توانایی کنترل خودرو را ندارد. به همین خاطر مأموران به وی دستور ایست دادند، اما راننده بدون توجه به هشدار پلیس گریخت و تعقیب و گریز پلیس آغاز شد. بعد از ۱۵ دقیقه او متوقف شد و مأموران از راننده جوان تست الکل گرفتند و وقتی نتیجه آزمایش مثبت شد، راننده جوان به نام کامبیز به اتهام رانندگی هنگام مستی بازداشت شد.
بررسیهای پلیسی نشان میداد وی در گذشته نیز ۳ بار به خاطر شرب خمر در حین رانندگی دستگیر و محکوم شده است. از اینرو و به موجب ماده ۱۳۶ که در آن آمده است: «هرگاه کسی سه بار، مرتکب جرم موجب حد شود و هر بار حد آن جرم بر او جاری شود، مجازات او در مرتبه چهارم اعدام است.»
بدین ترتیب برای وی کیفرخواست صادر و پروندهاش برای رسیدگی به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. این در حالی بود که کامبیز ۲۶ ساله منکر مصرف مشروبات الکلی هنگام رانندگی بود و ادعا داشت تست الکل مأموران خطا داشته و وی در گذشته و پس از دستگیری قبلی، توبه کرده و دیگر لب به الکل نزده است.
در ابتدای جلسه متهم روبه روی قضات ایستاد و گفت: من آخرین باری که دستگیر و محکوم شدم، توبه کردم و پس از آن هم دیگر مشروب نخوردم. من ۳ ماه است که در زندان هستم و بارها گفتهام تست الکل خطا داشته است. من ۳ ماه است از کار و زندگیام افتادهام.
قاضی پرسید: اگر بیگناه بودی چرا فرار کردی؟ متهم پاسخ داد: چون قبلاً ۳ بار دستگیر و محکوم شده بودم، ترسیدم و فرار کردم. بعد از آن متوجه اشتباهم شدم وای کاش همانجا خودرو را متوقف میکردم. باور کنید من توبه کردهام و بیگناه هستم. در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به این موضوع که ممکن است تست الکل خطا داشته و پزشکی قانونی نیز نتیجه آزمایش الکل را تأیید نکرده بود و همچنین اصرار متهم بر بیگناهیاش و توبه وی، او را شامل رأفت اسلامی دانسته و از اتهام شرب خمر در هنگام رانندگی تبرئه کردند.