صدیقی یادآور شد: تعداد کسانی که حجاب خود را رعایت نمیکنند بسیار کم هستند و باید در قبال این منکر، همیشه با صبر و متانت برخورد کنیم. نباید در راستای حفظ انقلاب از کنایهها و زخمزبانها بترسیم بلکه استقامت میتواند ما را به اهدافمان برساند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: دعوت به رعایت حجاب، دعوت به صیانت از خانواده و دعوت به امنیت است.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام صدیقی که در همایش دبیران امر به معروف و نهی از منکر سازمان بسیج ادارات و وزارتخانهها سخن میگفت، افزود: شهیدان ما خون دادند که بیعفتی و فساد نباشد. خون شهیدان، دین را احیا و ظلم و فساد را بیآبرو کرد.
وی همچنین اظهار کرد: کسی که میخواهد امر به معروف و نهی از منکر کند باید اول از خودش شروع کند و از سوی دیگر، نباید کسی در این راستا تحقیر شود.
حجتالاسلام صدیقی یادآور شد: تعداد کسانی که حجاب خود را رعایت نمیکنند بسیار کم هستند و باید در قبال این منکر، همیشه با صبر و متانت برخورد کنیم. نباید در راستای حفظ انقلاب از کنایهها و زخمزبانها بترسیم بلکه استقامت میتواند ما را به اهدافمان برساند.
در ادامه این همایش، حجتالاسلام شاهانی نماینده، ولی فقیه در بسیج اقشار گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک تکلیف است و همه مسئولان باید با تمام توان در این صحنه حاضر باشند و کسی نباید بیتفاوت باشند. البته نباید نقش خانوادهها را در این باره نادیده بگیریم. دشمنان با تمام توان علیع ما فعالیت میکنند و مشکلاتی را هم ایجاد کردهاند بنابراین باید ما هم باید برنامهریزی درست با دشمنان مقابله کنیم. در بحث امر به معروف و نهی از منکر هم نباید همه کارها را متوجه نیروی انتظامی کنیم. این نیرو در کناز ایجاد امنیت، از امنیت ایجاد شده هم مراقبت میکند و ما هم باید به تکلیفمان در این باره عمل کنیم. البته باید همه دستگاهها به ویژه آموزش و پرورش و دانشگاهها در این کار به میدان بیایند و در یک همافزایی، مشکلات موجود حل شوند.
سردار حسن حسنزاده فرمانده سپاه تهران بزرگ هم در این همایش گفت: دشمنان ما در سال گذشته علیرغم همه برنامهریزیهایی که انجام داده بودند، اما تلاشهای آنها بواسطه رهبری فرمانده معظم کل قوا، بصیرت مردم و اقدامات بسیجیان بیثمر ماند، اما هر چند در یک سنگر شکست خورد، ولی تلاش خود را مضاعف کرد و با اقداماتی که انجام داد در حوزه حجاب و عفاف جرأت یافت و اقداماتی را در راستای مطامع خود انجام داد.
وی با بیان اینکه نمیتوانیم در رابطه با عفاف و حجاب بیتفاوت باشیم و از طرفی هر اقدامی هم باید همراه با هوشمندی و درایت انجام شود، افزود: ۴۴ سال است یاد گرفتیم وقتی با مشکلی مواجه میشویم باید تمام تمرکز خود را برای رفع آن بگذاریم لذا در این رابطه هم باید همین گونه عمل کنیم؛ به عبارت دیگر هر کجا با تهدیدی روبرو شدیم و خوب عمل کردیم آن تهدید فرصتهای بسیاری را برای ما بوجود آورده است؛ براین اساس در مواجهه با تهدید مورد اشاره هم چنانچه خوب عمل کنیم و با اخلاص و درایت وارد شویم و عجلهای نباشد، بهترین و بزرگترین فرصتها نصیب کشورمان میشود.
وی افزود: پیش از این ممکن نبود در این عرصه وارد شویم، اما یک هفتهای است که در برخی مراکز تجاری، مترو و معابر، بسیجیها به کسانی که شئون عفاف و حجاب را رعایت نمیکنند، تذکرات زبانی میدهند که آن هم با رعایت ادب و احترام است و این موجب شده تا مشوقان بیحجابی در فضای مجازی از چنین حرکتی به شدت عصبانی شوند؛ این حضور وقتی با نهایت صبر صورت گیرد توفیقات بسیاری را برای مجموعه نظام در پی دارد. مانند حرکت بسیجیان در مقابله با اغتشاشات سال گذشته بود که براساس تدبیر صورت گرفته از سلاح گرم برای مقابله استفاده نکردیم و این در نهایت باعث سربلندی نظام شد.
وی با تاکید بر اینکه چنانچه اینگونه رفتار کنیم این خاکریز دشمن هم شکسته میشود، افزود: دشمنان اینمردم و نظام اینگونه وانمود میکنند که معابر و اماکن عمومی در تسخیر بیحجابهاست در حالی که این افراد قانون شکن در اکثریت نیستند. همان گونه که در معابر و اماکن عمومی برای رعایت قانون عفاف و حجاب تاکید داریم، باید در ادارات هم به شکلی که مختص شرایط خودش است، اقدامات لازم را برای رعایت قانون عفاف و حجاب انجام دهیم که اولین اقدام تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر به ریاست هر دستگاه و به دبیری بسیج است و از سوی دیگر در این رابطه باید فعال و هوشیارانه عمل کرد.
وی با بیان اینکه باید کمک به دستگاه با رعایت ضوابط لازم و خویشتنداری باشد، گفت: در این رابطه باید اول خود دستگاهی که خدمات ارائه میدهد با درایت و نهایت صبر، نه برخورد سلبی، لزوم رعایت قانون یاد شده را به مراجعین یادآور شوند و البته همزمان، اینها باید نسبت به تشریح اهداف دشمن نیز اهتمام جدی داشته باشیم و ضوابط و قانونمداری را به کارکنان دستگاهها گوشزد کنیم.
سردار توکلی جانشین سپاه تهران بزرگ هم در این همایش گفت: در یک جامعه ولایی، مدیر یک سازمان نماینده حاکمیت است و باید تمام تلاش خودش را برای اصلاح امور اجتماعی به کار بگیرد. باید با احصا معروفات و منکرات و اولیتبندی، برای اصلاح مشکلات برنامهریزی کنیم.