bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۳۸۲۹۹

مشکلی به نام فاضلاب در منطقه ۲۲ تهران / این ۴ منطقه غربی هم بحران پساب دارند

مشکلی به نام فاضلاب در منطقه ۲۲ تهران / این ۴ منطقه غربی هم بحران پساب دارند

رحمتی با اشاره به اینکه بیشترین مشکل فاضلاب در شهر تهران در منطقه ۲۲ است، توضیح داد: این مشکل به علت زمین‌شناسی منطقه است که امکان اجرای اگوی شهری به علت بافت سنگی آن فراهم نیست.

تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۲

معاون مدیر کل و رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران «پساب» را یکی از معضلات جدی شهر تهران دانست و گفت: به‌طور کلی غرب تهران به‌ویژه در مناطق ۱۸، ۱۹ و ۲۱ به علت تمرکز واحد‌های صنعتی و هدایت پساب‌ها به آب‌های سطحی و منطقه ۲۲ به دلیل بافت خاک و زمین‌شناسی مشکل تصفیه‌خانه دارد.

به گزارش ایسنا، علیرضا رحمتی موضوع پساب را معضل جدی شهر تهران دانست و اظهار کرد: واحد‌های صنعتی به علت تولیدات خود با این مشکل مواجه هستند و پساب‌هایشان باید تصفیه شوند و ما بر تصفیه‌خانه‌های آن‌ها با گشت و پایش نظارت و کنترل داریم. مطابق استاندار‌های محیط زیستی، خروجی پساب آن‌ها باید وارد محیط پذیرنده محیط زیست شود.

وی درباره سیستم «اگوی شهری» -سیستم دفع فاضلاب شهری به روش مختلط- توضیح داد: سیستم اگوی شهری با پیگیری‌های انجام شده با سازمان آب و فاضلاب شهر تهران نتیجه و پیشرفت خوبی را درپی داشته است، به‌طوری‌که دو سیستم تصفیه‌خانه که تقریبا ۶۰ درصد جمعیت تهران را پوشش می‌دهد در جنوب و غرب تهران فعال هستند این در حالیست که ۱۲ تصفیه‌خانه برای مناطق ۲۲گانه کلانشهر تهران در نظر گرفته شده است.

رحمتی ادامه داد: از ۹۰۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب بیش از ۸۰۰۰ کیلومتر آن اجرا شده است. امیدواریم ادامه آن نیز عملیاتی شود تا معضل فاضلاب را برای تهران نداشته باشیم. واحد‌های صنعتی و تولیدی داخل شهر به اگو شهری و تصفیه‌خانه وصل شوند و به بازچرخانی و استفاده مجدد برسند.

وی با اشاره به اینکه یکی از معضلات جدی در تهران کم‌آبی است، گفت: بخشی از این معضل از طریق بازچرخانی و بازآفرینی پساب می‌تواند پوشش داده شود.

رحمتی با اشاره به اینکه بیشترین مشکل فاضلاب در شهر تهران در منطقه ۲۲ است، توضیح داد: این مشکل به علت زمین‌شناسی منطقه است که امکان اجرای اگوی شهری به علت بافت سنگی آن فراهم نیست.

وی با اشاره به اینکه اعتراضات مردم در این منطقه به وضعیت فاضلاب بسیار است، افزود: در آن منطقه برای مدیریت پساب‌های واحد‌های ساختمانی که بیشتر مجتمع هستند به دنبال راهکار احداث تصفیه‌خانه‌های محلی هستیم.

معاون مدیرکل و رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران درباره مشکل فاضلاب منطقه جنوب تهران گفت: در منطقه ۱۸ به علت وجود واحد‌های بزرگ صنعتی مشکل پساب داریم، چون بعضا پساب‌های تصفیه نشده وارد آب‌های سطحی می‌شوند و بوی نامطبوعی را در منطقه به وجود می‌آورند.

رحمتی تاکید کرد: به‌طور کلی غرب تهران به‌ویژه در مناطق ۱۸، ۱۹ و ۲۱ به علت تمرکز واحد‌های صنعتی و هدایت پساب‌ها به آب‌های سطحی مشکلات بسیاری داریم همچنین در منطقه ۲۲ به علت بافت خاک و وضعیت زمین‌شناسی منطقه مشکل احداث تصفیه‌خانه وجود دارد.

معاون مدیرکل و رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران درباره اقدامات انجام شده برای حل مشکل فاضلاب این مناطق توضیح داد: با پیگیری‌های لازم، برخی واحد‌های بزرگ صنعتی و تولیدی که طبق قانون جزو صنایع آلاینده بودند را به انجام اقدامات لازم مانند پرداخت عوارض آلایندگی و برخی دیگر را به احیا، اصلاح و پاکسازی سیستم تصفیه‌خانه‌های خود ملزم کردیم.

رحمتی در پایان درباره کمک صندوق ملی محیط زیست به صنایع آلاینده صنعتی و تولیدی گفت: این صندوق کمک می‌کند تا اعتباراتی را برای بازسازی و ارتقای سیستم‌های تصفیه‌خانه خود دریافت کند. اینگونه می‌تواند کل پساب تولیدی مجموعه را تصفیه کند و مطابق استاندار‌های محیط زیستی به محیط پذیرنده محیط زیست مانند فضای سبز، چاه‌های جذبی یا رودخانه‌ها تحویل دهد.

برچسب ها: فاضلاب
bato-adv
bato-adv
bato-adv