با اینکه این روزها پرتقال دیگر میوه فصل پاییز و زمستان نیست و همه فصلها میتوان پرتقال خورد، ولی پرتقال فصل، آن هم از نوع غیروارداتی طعم و مزه خاصی دارد.
با اینکه این روزها پرتقال دیگر میوه فصل پاییز و زمستان نیست و همه فصلها میتوان پرتقال خورد، ولی پرتقال فصل، آن هم از نوع غیروارداتی طعم و مزه خاصی دارد.
پس از این فرصت، استفاده کنید و با پرتقالهای زمستانی یک دسر خوشمزه درست کنید.
۱. آب پرتقال را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و با ظرف فلزی روی کتری قرار دهید تا با بخار آب جوش، ژلاتین آب شود. البته مخلوط را با قاشق هم بزنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.
۲. زردهها را در ظرفی ریخته، با همزن هم بزنید تا به صورت مایهای سفید و کشدار دربیاید. بعد شکر را کمکم اضافه کنید و باز هم بزنید.
۳. مخلوط آب پرتقال و ژلاتین را به زردههای زده شده اضافه کرده به آرامی مخلوط کنید، گوشت میوه پرتقال و خامه زده شده را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت دسر را از قالب به دقت جدا کرده و در ظرف موردنظر برگردانید. برای تزیین آن از ترافل درشت رنگی یا میوه فصل استفاده کنید.
۲/۱ یک پیمانه آب پرتقال
۲ قس پودر ژلاتین
یک پیمانه فیله پرتقال بدون پوست درشت خردشده
۵ عدد زرده تخممرغ
۲۰۰ گرم خامه زده شده
یک پیمانه شکر
به مقدار لازم ترافل رنگی شکلدار
قالبی را که برای این دسر درنظر گرفتهاید قبل از ریختن مواد، کمی خیس کنید. این کار باعث بهتر جدا شدن دسر از قالب میشود.
پرتقال خردشده بدون پوست را خیلی ریز خرد نکنید، چراکه بهتر است گوشت پرتقال هنگام خوردن زیر دندان بیاید، اینطور جالبتر و خوشمزهتر است.
منبع: همشهری آنلاین