bato-adv
bato-adv

طرز تهیه ۲۰ غذای خوشمزه در یک چشم بر هم زدن

طرز تهیه ۲۰ غذای خوشمزه در یک چشم بر هم زدن

زمان تقریبی درست کردن سیب زمینی شکم پر ۱ ساعت است. همه ما سیب زمینی را دوست داریم و می‌دانیم با سیب زمینی غذا‌های زیادی می‌توانیم درست کنیم.

برایتان پیش آمده که فرصت کافی نداشته باشید و بخواهید خیلی سریع یک غذای خوشمزه درست کنید؟ اصلا نگران نباشید شما در کمترین زمان ممکن می‌توانید یک غذای خوشمزه و لذیذ درست کنید. غذا‌های ساده با مواد کم و در کمترین زمان ممکنه درست می‌شوند.

در طرز تهیه این غذا‌ها سعی شده است که کمترین مواد استفاده شود و هم به نوعی غذا‌های جدید، فوری و خوشمزه است. در ادامه شما را با طرز تهیه‌ی چند مدل غذای سریع و آسان آشنا می‌کنیم که سر کار، دانشگاه و بقیه‌ی جا‌ها می‌توانید با خود ببرید و میل کنید.

۱. ساندویچ فیله مرغ

ساندویچ خوشمزه‌ای که به راحتی آماده می‌شود و مطابق میل بچه‌ها هم هست. پخت این ساندویچ حداکثر ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ مرغ:

کره: ۱ عدد کوچک یا ۲ ق غ‌خوری
پودر سیر: ۱ ق چ‌خوری
نان باگت کوچک: ۱ عدد
پیاز: ۱.۲ پیاز متوسط
سینه مرغ: ۱ عدد بزرگ
قارچ: ۴ عدد حلقه حلقه شده
پنیر ورقه‌ای: ۲ عدد
سس مایونز: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
آویشن: کمی

طرز تهیه‌ی ساندویچ فیله‌ی مرغ:

ابتدا کره را داخل ماهیتابه ریخته و بعد پودر سیر را روی آن ریخته و با قاشق با هم مخلوط کنید و اجازه داده تا کره ذوب شود. سپس نان باگت را از وسط قاچ زده و کره را داخل نان بمالید. پیاز را خرد کرده و کنار گذاشته. سپس فیله مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و له کنید. نان را از طرفی که به کره آغشته شده داخل ماهیتابه قرار داده تا برشته شود.

حالا داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و مرغ له شده را داخل آن بریزید و فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آویشن، پیاز و قارچ را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید. در آخر پنیر را روی مواد گذاشته تا آب شود. مواد را داخل نان ریخته. می‌توانید کمی سس مایونز هم روی ساندویچ خود بریزید.

ساندویچ فیله مرغ

۲. سالاد مرغ رژیمی

سالادی که به سرعت درست می‌شود و انتخاب کاملاً مناسبی برای افرادی است که از رژیم غذایی خاصی پیروی می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه‌ی سالاد مرغ:

کاهو کوچک: ۱.۲
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد متوسط
سینه مرغ بزرگ: ۱ عدد
گوجه گیلاسی: ۸ عدد
آبلیمو: ۳ ق غ‌خوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی سالاد مرغ رژیمی:

ابتدا کاهو را ریز خرد کنید. سپس روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و در یک گوشه‌ی آن سینه‌ی مرغ و در گوشه‌ی دیگر فلفل دلمه‌ای‌ها را تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را به کاهوی خردشده اضافه کنید. سینه‌ی مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به کاهو و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید. روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را به موادتان اضافه کرده و خوب زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند. سالا شما آماده است.

سالاد مرغ رژیمی

۳. فیله مرغ با سس پستو

برای تهیه این غذا از فیله مرغ و سس پستو استفاده می‌کنیم.

مواد لازم فیله مرغ با سس پستو:

فیله مرغ: ۴ عدد
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: ۳ عدد
سس پستو: به مقدار لازم
پنیر موزارلا: به مقدار لازم
فلفل سیاه: کمی
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه فیله مرغ با سس پستو:

ظرف مورد نظرتان را با روغن کمی چرب کنید و مرغ را داخل ظرف فر گذاشته و سس پستو را روی آن اضافه کنید. سپس گوجه‌های حلقه شده را روی موادتان گذاشته و کمی فلفل به آن بزنید و در آخر روی موادتان را خوب با پنیر موزارلا بپوشانید. در آخر ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر به دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید.

این غذا گزینه مناسبی برای شام است.

فیله مرغ با سس پستو

۴. تخم مرغ و پنیر موزارلا

اگر عاشق تخم مرغ هستید ما به شما طرز تهیه تخم مرغ با پنیر موزارلا را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم تخم مرغ و پنیر موزارلا:

تخم‌مرغ: ۱ عدد
پیاز خردشده: ۱ عدد کوچک
گوجه گیلاسی خردشده: ۲ عدد
ژامبون خردشده: ۲ ورق
پنیر موزارلا: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
روغن: کمی

طرز تهیه تخم مرغ و پنیر موزارلا:

در داخل ماهی‌تابه کمی روغن بریزید و قالب دایره‌ای شکل را داخل آن قرار دهید. تخم‌مرغ را داخل قالب دایره‌ای در ماهیتابه شکسته و پیاز خردشده و گوجه خردشده را روی آن بریزید. سپس ژامپون خردشده را روی آن بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بریزید و آن را از قالب بیرون بیاورید. در آخر آن را داخل فر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتی گراد گذاشته تا پنیر آب شود و روی آن برشته شود.

تخم مرغ و پنیر موزارلا

۵. دمی بلغور

مواد لازم برای این غذا عبارتند از:

برنج خیس کرده: دو پیمانه
بلغور گندم: یک پیمانه
پیاز داغ: دو قاشق سوپخوری
آب، روغن، نمک و زردچوبه: به اندازه لازم

دستور پخت دمی بلغور:

ابتدا در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می‌گذاریم. بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک بزنید و در حدود ۴ الی ۵ پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم.

زمانی که آب جوش آمد برنج و بلغور را به آن بیفزایید و مانند دمی‌های معمولی می‌گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود. سپس دمی را دم کنید پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ است.

دمی بلغور

۶. املت عدس و سبزیجات

وقتی که وعده‌های غذایی شما کامل و مغذی باشند روزه داری و تحمل گرسنگی برایتان راحت‌تر خواهد بود.

املت عدس این ویژگی را دارد. ترکیبی از تخم مرغ و عدس همراه با سبزیجات دیگر نه تنها خوشمزه است بلکه مقدار زیادی از انرژی مورد نیاز بدنتان را نیز برای روزه داری تامین می‌کند.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

عدس: نصف پیمانه یا ۷۵ گرم
کلم بروکلی: ۲۲۵ گرم
پیاز: ۲ عدد (پوست کنده و حلقه حلقه شده)
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۸ عدد
شیر یا آب: ۳ قاشق سوپ‌خوری
مخلوط سبزیجات تازه خرد شده مانند ترخون، جعفری، و پیازچه: ۳ قاشق سوپ‌خوری (در کل)
گوجه فرنگی ریز شده: ۱۷۵ گرم (حلقه حلقه)

روش پخت

قابلمه متوسطی آماده کنید و عدس را بعد از شستن همراه با مقداری آب سرد در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه عدس پخته شد، بروکلی را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید.

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۶ روشن کنید.

حالا ظرف مناسب فر را آماده کنید و پیازچه‌های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید. سپس روغن زیتون را روی پیاز‌ها بریزید.

تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و هم بزنید. سپس شیر یا آب را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. پس از آن، مخلوط سبزیجات را نیز بیفزایید.

روی پیاز‌ها را با عدس، کلم بروکلی و گوجه فرنگی بپوشانید، سپس مخلوط تخم مرغی را روی مواد بریزید. دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا شماره ۵ تنظیم کنید.

سپس ظرف را داخل فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. پس از این مدت، ظرف را بیرون بیاورید و با یک قاشق بزرگ روی غذا را فشار دهید.

مجددا ظرف را داخل فر برگردانید و ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان، سطح املت را با برگ‌های ترخون تازه تازه تزیین کرده و نوش جان کنید.

املت عدس و سبزیجات

۷. سالاد فوری سیب زمینی و پیازچه

مواد لازم برای این سالاد عبارتند از:

سیب زمینی: دو عدد
ذرت شیرین: ۱ لیوان
پیازچه: ۲ الی ۳ عدد
شوید تازه: سه قاشق غذاخوری
سس: مخلوط ماست و مایونز
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
سالاد سیب زمینی و پیازچه

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه:

ابتدا سیب زمینی را اب پز کنید و بعد از پخته شدن پوست آن را بگیرید و بصورت نگینی خورد کنید. پیازچه تمیز شده و شسته شده را خورد کنید. بعد شوید تازه خورد شده را اضافه کنید. در کنار آن کنسرو ذرت شیرین را بیفزایید. نمک و فلفل و سس (سه قاشق مایونز و یک قاشق ماست را مخلوط) و به مواد اضافه کنید.

این سالاد یک نوع غذای کامل محسوب شده و ارزش غذایی بالایی را دارا است. مدت آماده شدن آن نیم ساعت است.

سالاد فوری سیب زمینی و پیازچه

۸. کوکو کدوی سبز

پنج عدد کدوی متوسط را رنده درشت کنید.

پیاز متوسط نگینی خورد شده را با نمک و فلفل سیاه چنگ زده و به کدوی رنده شده اضافه کنید.

جعفری و نعنای تازه و خورد شده (جعفری ۴ قاشق غذاخوری و ۲ قاشق نعناع) را با یک حبه سیر رنده شده و سه تا چهار قاشق آرد سفید، فلفل قرمز و کمی پودر زیره و یک قاشق مرباخوری زردچوبه و چهار عدد تخم را در آن شکسته و خوب هم بزنید تا یک مایع غلیظی بدست آید. از قبل روغن را داغ کنید و مایع آماده شده را داخل آن بریزید. می‌توانید برای سرخ شدن از قالب‌های شکیل استفاده کنید.

کوکو کدوی سبز

۹. استریپس سیب زمینی

مواد مورد نیاز استریپس سیب زمینی عبارتند از:

سیب زمینی پخته شده: ۴ عدد
پیاز نگینی شده و سرخ شده: ۳ قاشق غذایی
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده: ۱۵۰ گرم
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
مغز نان باگت: به اندازه لازم
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
روغن سرخ کردنی: به اندازه مورد نیاز

طرز تهیه استریپس سیب زمینی:

سیب زمینی پخته شده را میکس کنید تا کاملا له شوند. سپس پیاز و جعفری خرد شده را اضافه کنید. قارچ را کمی تفت دهید بطوریکه آب نیاندازد. بعد از کمی تفت به مواد اضافه کنید.

نمک و فلفل سیاه را بیافزایید و خوب ورز دهید. از مواد آماده شده به اندازه یک گلوله بردارید و بصورت مستطیل مانند شکل دهید. ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر در مغز نان باگت ریز و خرد شده بغلطانید.

در آخر در روغن سرخ کنید. برای اینکه خوش طعم‌تر شود به تخم مرغ‌تان نمک و فلفل سیاه بیافزایید.

استریپس سیب زمینی

۱۰. اشکنه

یک غذای سنتی و خوشمزه با کمترین مواد از جمله تخم مرغ، شنبلیله، آرد و ادویه‌جات است.

مواد لازم برای تهیه اشکنه با شنبلیله

تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه اشکنه با شنبلیله:

پیاز‌ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

وقتی که پیاز‌ها طلایی شدند. آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آن‌ها را کاملاً هم بزنید.

در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.

اشکنه

۱۱. نرگسی

نرگسی را با تخم مرغ و اسفناج درست می‌کنند. یک غذای سریع و مقوی که برای دانشجویان گزینه خوبی است.

مواد لازم برای تهیه نرگسی:

تخم مرغ ۴ عدد
اسفناج ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۲ عدد
روغن مایع به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه نرگسی:

در مرحله اول برای پختن نرگسی، اسفناج‌ها را تمیز کنید و بشویید. سپس اسفناج‌ها را بر روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک چاقوی مناسب خرد کنید. دقت کنید که اندازه قطعات تقریبا یکسان باشند.

سپس یک قابلمه را برای پختن اسفناج انتخاب کنید. اسفناج‌های خرد شده را به داخل قابلمه بریزید و آن را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا اسفناج‌ها به آرامی پخته شود. دقت کنید که نیازی به افزودن آب به داخل قابلمه برای پختن اسفناج نیست.

هنگامی که اسفناج‌ها در حال پختن هستند، پیاز‌ها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن‌ها را بر روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد کنید. در ادامه یک تابه را که مقداری روغن مایع در آن ریخته‌اید را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. یعد از داغ شدن روغن پیاز‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بافت پیاز‌ها نرم و سبک شوند.

در ادامه سیر‌ها را پوست بگیرید. بشویید و سپس رنده کنید؛ و آن‌ها را به پیاز‌های داخل تابه اضافه کنید. مواد را با یکدیگر تفت دهید و صبر کنید تا سیر‌ها نرم شوند.

بعد از اینکه پیاز‌ها طلایی و سیر‌ها نرم شدند، مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و خوب مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند.

بعد از اینکه سیر و پیاز‌ها کاملا سرخ شدند. نوبت اضافه کردن اسفناج پخته شده به تابه می‌باشد. به این نکته دقت کنید که اسفناج‌ها را در هنگام اضافه کردن به تابه باید بدون آب باشند. بعد از اضافه کردن اسفناج به تابه، به مدت چند دقیقه مواد را با یکدیگر تفت دهید.

بعد از اینکه مواد را با یکدیگر تفت دادید، به آن‌ها مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را بار دیگر هم بزنید. سپس در آخر کار تخم مرغ‌ها را بر روی اسفناج‌ها بشکنید و در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند. دقت داشته باشید که میزان حرارت اجاق گاز باید کم باشد.

در نهایت بعد از آماده شدن نرگسی، آن را به همراه نان یا برنج و در کنار ماست ترجیحاً برای شام سرو کنید.

نرگسی

۱۲. دمپختک

یک غذای خوشمزه و ساده برای ناهار که از باقالی و برنج تشکیل می‌شود.

برای تهیه این غذای زرد خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

برنج: ۴ پیمانه
باقالی: ۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه دمپختک:

برای آماده‌سازی اولیه باقالی زرد یا همون لپه باقالی رو می‌شوریم و داخل یک کاسه می‌ریزیم و روش آب می‌ریزیم تا برای یک تا سه ساعت خیس بخوره و بعد باقالی رو آبکشی می‌کنیم. لپه باقالی جزو حبوبات‌های زودپر هستش و نیازی نیست از شب قبل اون و خیس کنیم. همینکه چند ساعت خیس بخوره کافیه.

از طرف دیگه باید برنج رو بشوریم و به ازای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب بریزیم و با کمی نمک بگذاریم برنج هم برای یک ساعت خیس بخوره.

پیاز رو خرد می‌کنیم با مقداری روغن حیوانی تفتش می‌دیم. روغن حیوانی باعث خوشمزه‌تر شدن و خوش عطر‌تر شدن این کته می‌شه. بعد ازینکه پیاز‌ها طلایی شدن ادویه‌ها را که شامل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا می‌باشد به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر زردچوبه آزاد شود.

بعد از تفت خوردن ادویه‌ها لپه باقالی را که آبکش کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. تفت دادن لپه باقالی باعث می‌شود که در کته وا نرود و له نشود. به مدت ۵ دقیقه آنرا تفت می‌دهیم و حدودا ۱/۵ لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم. (تا جایی که آب روی آن را بگیرد) و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که آب باقالی کشیده شود بپزند.

از طرف دیگر برنج را همراه با میزان مناسبی از روغن و نمک (بهتر است از روغن حیوانی استفاده کنید) روی حرارت می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کمی بپزد و آب آن کشیده شود. (مانند روش پخت کته). بعد ازین که برنج و باقالی‌ها نیم پز شدند و آب هر دو تقریبا کشیده شد، باقالی‌ها را روی برنج می‌ریزم و به آرامی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.

برای عطر و طعم بهتر می‌توانید در این مرحله ۱ الی ۲ قاشق غذاخوردی زعفران دمکرده به کته اضافه کنید. وقتی آن کاملا کشیده شد با استفاده از یک دسته‌ی یک قاشق چند تا سوراخ داخل برنج ایجاد می‌کنیم و درب آنرا همراه با دمکنی می‌گذاریم و برنج رو دم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا دم بکشد.

برای روی کته، در همان ماهیتابه‌ای که داشتیم ۱ عدد پیاز خلالی شده را با کمی روغن حیوانی تفت می‌دهیم.

بعد از طلایی شدن پیازها، گردوی نیم کوب شده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا گردو‌ها برشته شوند.

وقتی گردو‌ها مقداری برشته شدند کشمش پلویی شسته شده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. مراقب باشد تا در اثر حرارت کشمش‌ها نسوزند. برای خوش عطر و طعم شدن این ترکیب مقداری دارچین به آن اضافه می‌کنیم و مواد و خوب با همدیگه هم می‌زنیم و از ین ترکیب برای روی کته باقالی و سرو کردن آن استفاده می‌کنیم.

بعد از دم کشیدن این کته خوشمزه و خوش عطر و می‌تونین با تخم مرغ نیمرو، و مخلوط پیاز داغ و گردو و کشمش در کنار ترشی و سالاد شیرازی سرو کنین و ازون لذت ببرین.

دمپختک

۱۳. سیب زمینی شکم پر

زمان تقریبی درست کردن سیب زمینی شکم پر ۱ ساعت است. همه ما سیب زمینی را دوست داریم و می‌دانیم با سیب زمینی غذا‌های زیادی می‌توانیم درست کنیم.

مواد مورد نیاز جهت تهیه سیب‌زمینی شکم پر:

سیب‌زمینی متوسط شش‌عدد
پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه رنگی و سبز ۱۰۰ گرم
فلفل قرمز به مقدار دل‌خواه
ادویه گوشت و نمک به مقدار دل‌خواه
روغن به مقدار لازم
پیازچه ۵۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده ۱۵۰گرم

روش پخت سیب زمینی شکم پر:

در اولین مرحله سیب‌زمینی‌ها را تمیز بشویید تا تمام خاک آن از بین برود. درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و سیب‌زمینی‌ها را درون قابلمه قرار دهید. توجه داشته باشید که آب روی سطح سیب‌زمینی‌ها را بگیرد و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا سیب‌زمینی‌ها در آب جوش بپزند. توجه کنید در این مرحله اگر سیب‌زمینی‌ها زیاد آب‌پز شوند از هم وا می‌رود و اگر کم پخته شوند موقع خوردن به‌راحتی قابل خوردن نیستند. برای چک کردن درجه پختگی سیب‌زمینی‌ها با چاقوی تیز یا چنگال به درون سیب‌زمینی‌ها فرو کنید تا متوجه شوید که سیب‌زمینی‌ها کاملاً مغز پخت شده‌اند یا نه. زمانی که به مقدار مناسب سیب‌زمینی‌های شما پخت آن‌ها را درون آب‌کش بریزید و کمی زمان دهید تا خنک شود.

در دومین مرحله با چاقوی تیز حدود یک سوم سیب‌زمینی‌ها را برش بزنید و با کمک قاشق کوچکی شروع به خالی کردن درون سیب‌زمینی‌ها کنید. توجه کنید در این مرحله اگر زیاد درون سیب‌زمینی را خالی کنید اصطلاحاً کاسه سیب‌زمینی شما نازک می‌شود و زمان پر کردن با مواد گوشتی مواد از آن خارج می‌شود و شکل ظاهری بدی به پیش‌غذای شما می‌دهد. پس برای این کار دقت لازم را به خرج دهید. همچنین اگر درون آن را کم خالی کنید سیب‌زمینی شکم‌پر شما بیشتر طعم سیب‌زمینی خواهد داشت و مواد گوشتی کمتری در آن جای می‌گیرد. این مرحله نیز بسیار سلیقه‌ای است.

در سومین مرحله به سراغ تهیه مواد درون شکم سیب‌زمینی‌ها می‌رویم. پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود. ادویه‌های دل‌خواه و نمک را به گوشت اضافه کنید و با تفت دادن منتظر بمانید تا بوی عطر ادویه‌ها بلند شود.

قارچ‌ها و فلفل دلمه را به ابعاد دل‌خواه خرد کنید؛ پیشنهاد می‌کنیم به ابعاد کوچکتری برش زده شود تا در زمان سرو راحت‌تر خورده شود. بعد از تفت‌دادن مواد گوشتی با قارچ و فلفل دلمه‌ها، پیازچه تازه را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را به‌هم بزنید.

در آخرین مرحله تهیه مواد گوشتی پوست قسمت کلاهک سیب زمینی‌ها را که برش زده‌اید بگیرید و با کمک چاقو خرد کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل شما در این مرحله می‌توانید با رب گوجه‌فرنگی یا لیموی تازه مواد را طعم‌دارتر کنید.

در چهارمین مرحله با کمک قاشق از مواد گوشتی لایه نازکی درون سیب‌زمینی‌ها بریزید و لایه نازک دیگری از پنیر پیتزا روی مواد گوشتی بریزید. با پشت قاشق کمی فشار دهید تا مواد منسجم‌تر شوند. این کار را تا انتها ادامه دهید و در آخر روی سطح مواد گوشتی را به صورت کامل با پنیر پیتزا بپوشانید. به همین راحتی سیب‌زمینی‌های شکم‌پر شما آماده طبخ است.

به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۵ درجه با حرارت بالا قرار دهید تا پنیر‌ها آب و طلایی رنگ شود. با توجه به ابعاد و درجه حرارت فر‌های مختلف و سایز سیب‌زمینی‌هایتان، خودتان روی مدت زمان پخت نظارت داشته باشید. تمام مواد این پیش غذا پخته شده است، پس فقط زمانی برای آب شدن و طلایی شدن پنیر نیاز است. بعد از طلایی شدن پنیر می‌توانید روی آن‌ها را با جعفری ساطوری شده تزیین کنید و با انواع سس‌هایی که مطابق ذائقه‌تان است میل کنید.

سیب زمینی شکم پر

۱۴. سیب زمینی و پنیر

اگر از سیب زمینی و پنیر خوشتان می‌آید با این دو می‌توانید غذای هیجان‌انگیز و سریع درست کنید. این غذا را به صورت کیک سیب زمینی در می‌آوریم تا به هنگام خوردن اشتهایتان باز شود.

برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز داریم:

سیب‌زمینی: سه عدد متوسط
پنیر پیتزا رنده شده: سیصدگرم
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار دل‌خواه

طرز تهیه سیب زمینی و پنیر:

در ابتدا باید به سراغ سیب‌زمینی‌های دلبرتان بروید. بعد از خلال کردن آن به سایز و مدل دل‌خواهتان آن‌ها را با آب سرد در آب‌کش بشوئید. با دست حسابی خلال‌های سیب‌زمینی‌ها را زیر و رو کنید تا نشاسه اضافه آن‌ها از رویشان شسته شود. این کار باعث می‌شود که در زمان سرخ کردن، سیب‌زمینی‌ها به‌هم نچسبند و به‌راحتی سرخ شوند. بعد از شستن سیب‌زمینی‌ها منتظر بمانید تا آب اضافه آن‌ها از آبک‌ش خارج شود. آب اضافی سیب‌زمینی هنگام سرخ کردن موجب تراوش روغن به بیرون می‌شود.

این نکته را همواره در سرخ کردن سیب‌زمینی رعایت نمایید.

ادویه‌هایتان را با هم مخلوط کنید و روی سیب‌زمینی‌ها بپاشید و با کمک دست کاملاً خلال‌های سیب‌زمینی را زیرورو کنید تا تمام سیب‌زمینی‌ها طعم‌دار و رنگی شوند.

در مرحله بعدی به سراغ سرخ کردن سیب‌زمینی‌ها بروید. روغن سرخ کردنی را درون تابه مناسب ریخته و صبر کنید تا داغ شود. ازسیب‌زمینی‌ها به مقدار مناسب در تابه ریخته و سرخ کنید. تا انتها این کار را انجام دهید و خلال‌های سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود.

شما می‌توانید کف سینی فر را با برس چرب کنید و خلال‌های سیب‌زمینی طعم‌دار شده را درون سینی بچینید.

در دمای ۱۸۵ به مدت پانزده تا بیست دقیقه (با توجه به سایز و اندازه خلال‌های سیب‌زمینی متفاوت است) قرار دهید.

بگذارید تا جای ممکن سیب‌زمین‌ها مغزپخت شوند. به‌همین راحتی به مرحله آخر تهیه این غذای بسیار خوشمره و پرطرف‌دار رسیدیم.

در این مرحله از قالب کمربندی کمک بگیرید و لایه‌ای از سیب‌زمینی‌ها را دورن آن بریزید. روی سطح سیب‌زمینی‌های سرخ شده را با پنیر پیتزا رنده شده کاور کنید. مجدد لایه‌ی دیگری از سیب‌زمینی سرخ شده را روی پنیر‌ها ریخته و با کمک دست کمی فشار دهید تا فضا‌های خالی کمتری بین آن‌ها باشد. این کار را با توجه به مقدار سیب‌زمینی‌های سرخ شده و اندازه قالب تا آخر ادامه دهید.

در آخر برای تزیین می‌توانید یک گوجه‌فرنگی را خیلی نازک برش زده و تکه‌های آن را روی سطح غذا قرار دهید. برای تزیین این غذای لذیذ از ژامبون با طعم‌های مختلف یا بیکن و حتی سبزیجات رنگی نیز می‌توانید کمک بگیرید.

قالب سیب‌زمینی و پنیر تزیین شده را درون تستر یا فر به مدت ده تا پانزده دقیقه با دمای ۱۸۵ قرار دهید، تا پنیر‌ها به شکل مایع دربیایند و طلایی رنگ شوند. غذای خوشمزه امروز ما آماده سرو است. نوش جان

سیب زمینی و پنیر

۱۵. ساندویچ مرغ تنوری

این ساندویچ اسلایدری در مهمانی و تولد برای پذیرایی از مهمان بسیار مناسب است. برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری به مواد زیر نیاز داریم.

مواد لازم مرغ تنوری:

قارچ ۱۰ عدد
سینه مرغ ۱۰۰ _ ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نان اسلایدر ۱.۲ عدد
کره ۲۵ گرم
خامه ۳ قاشق غذاخوری
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
پودر جوز هندی و آویشن ۱ دوم قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
پنیر ورقه‌ای گودا درصورت دلخواه

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری:

در ابتدا قارچ‌های ورقه‌ای شده را در مقداری روغن داخل ماهیتابه با حرارت بالا تفت می‌دهیم. بعد از اینکه قارچ‌ها کمی تفت خوردند آن‌ها را به ظرفی دیگر منتقل می‌کنیم. (دقت کنید نباید قارچ‌ها زیاد حرارت ببینند.) پیاز نگینی شده را داخل همان ماهیتابه تفت می‌دهیم تا کمی سبک شود.

بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد و عطر آن بلند شد، سینه‌ی مرغ را که بصورت حبه‌ای یا مکعبی خرد کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم و مرغ و پیاز را تفت می‌دهیم تا کم کم مرغ‌ها تغییر رنگ دهند و کمی بپزند. در این مرحله سیر رنده شده و ادویه‌ها را که شامل پودر جوز هندی، پاپریکا و آویشن و نمک و فلفل است به آن اضافه می‌کنیم و مواد را کمی هم می‌زنیم.

مواد را به گوشه‌ای از ماهیتابه منتقل می‌کنیم و فلفل دلمه‌ای نگینی شده را گوشه‌ی ماهیتابه می‌ریزیم اینکار باعث می‌شود فلفل بهتر تفت بخورد. بعد از تفت خوردن فلفل ها، قارچی را که از قبل سرخ کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم و مجددا کمی تفت می‌دهیم.

وقتی کمی مواد را هم زدیم خامه را وسط ماهیتابه می‌ریزیم و آرام مواد را هم می‌زنیم. دقت کنید خانه حتما باید هم دمای محیط باشد تا بر اثر شوک حرارتی نبرد. زمانی که کل مواد با هم دیگر مخلوط شد و کمی حرارت دید و آب آن کامل کشیده شد آنرا به طرفی منتقل می‌کنیم تا سرد شود.

برای آماده کردن سس روی نان، کره را آب می‌کنیم. نیمی از کره را را با سس مایونز، سس کچاپ ترکیب می‌کنیم تا یکدست شود. نان اسلایدر را به آرامی از وسط با چاقو برش می‌دهیم و آنرا به دو لایه تقسیم می‌کنیم. بجای نان ساندویچ اسلایدر از هر نان ساندویچی دیگری نیز می‌توانید استفاده کنید.

لایه‌ی پایینی نان را داخل قالب پیرکس یا هر قالب دیگری که مناسب فر است می‌گذاریم و به کمک برس از سس آماده شده روی یک لایه از نان می‌مالیم. موادی که آماده کردیم را روی نان می‌ریزیم (برای انجام این مرحله مواد حتما باید به دمای محیط رسیده باشد تا نان خمیر نشود.)

جعفری را با باقی مانده‌ی کره ترکیب می‌کنیم و به کمک برس روی نان یک لایه از مخلوط جعفری و کره می‌زنیم. اینکار به خوشمزه‌تر شدن سطح ساندویچ کمک می‌کند. روی قالب را با فویل می‌پوشانیم و قالب را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم.

بعد از این مدت زمان ساندویچ را بصورت گرمسرو می‌کنیم.

ساندویچ مرغ تنوری

۱۶. قارچ سوخاری

قارچ یکی از سبزیجات خوشمزه و پر خاصیت است. با قارچ غذا‌های مختلفی از جمله قارچ سوخاری می‌توان درست کرد.

برای طرز تهیه قارچ سوخاری به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم قارچ سوخاری:

قارچ ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱پیمانه یا ۱۲۵ گرم
آب یا دلستر ساده بدون طعم ۱ پیمانه یا ۲۵۰ میلی لیتر
پودر پانکو یا پودر سوخاری ۲ پیمانه حدودی
نشاسته ذرت نصف پیمانه یا پنجاه گرم
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک چهارم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

داخل ظرفی آرد سفید و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید (آرد و نشاسته ذرت ترجیحا الک شده باشن تا ناخالصی داخلشون نباشه) و نمک را اضافه میکنیم.

بکینگ پودر رو به مخلوط آرد اضافه کنید توجه کنید که مقدار نمک گفته شده رو بسته به ذائقه تون میتونید بیشتر یا کمتر کنید

مواد خشک رو با همزن دستی کاملا مخلوط کنید.

آب یا دلستر ساده رو در دو مرحله به مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا در نهایت کاملا صاف و یکدست بشه، غلظت مایه نه خیلی سفت و نه خیلی آبکی است.

قارچ‌ها رو شسته و بلافاصله با دستمال کاملا خشک کنید و اجازه بدید چند دقیقه‌ای بمونه تا رطوبتش کاملا خشک بشه (بهتره این کار رو در ابتدا انجام بدین)

قارچ‌های خشک شده رو به صورت برعکس روی ظرفی بچینید، اینکه ساقه قارچ رو کوتاه کنید یا بلند نگه دارید کاملا اختیاری هست داخل هر قارچ از قسمت ساقه و مرکز اون یک عدد سیخ چوبی فرو کنید.

به کمک سیخ چوبی قارچ رو کاملا داخل مایه‌ای که تهیه کردیم فرو کنید و بعد از داخل مایه خارج کنید و اضافات مایه رو بگیرین یعنی اجازه بدین مایه اضافی کاملا شره کنه و بریزه و با تکان دادن قارچ به این عمل سرعت ببخشین.

بعد قارچ رو داخل پانکو یا پودر سوخاری قرار بدین و با دست از پانکو روی قارچ بریزین و به کمک سیخ قارچ رو حرکت بدین تا کناره و پشت و روی اون کاملا با پانکو کاور بشه. همه قارچ‌ها رو به همین روش کاور کنید و داخل ظرف بچینید.

داخل ظرف گود و کوچکی روغن مخصوص سرخ کردن بریزین (از ظرف کوچک استفاده کنید تا مقدار کمتری روغن مصرف بشه)

ظرف رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا کاملا داغ بشه و بعد قارچ‌ها رو داخل روغن قرار بدین تا ظرف پر بشه و روغن روی قارچ‌ها رو بگیره. وقتی قارچ‌ها کمی طلایی شدن حرارت رو کم کنید تا کاملا مغز پخت بشن و وقتی کاملا سرخ شدن (ممکنه حدود شش الی هفت دقیقه طول بکشه) اون‌ها رو از روغن خارج کنید و داخل صافی قرار بدین تا روغن اضافی اون‌ها خارج بشه (یا قارچ‌ها رو روی دستمال‌های روغن گیر قرار بدین تا روغن اضافیشون گرفته بشه).

قارچ سوخاری رو میتونید به همراه انواع سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید بهترین سس برای قارچ سوخاری سس سیر هست، ولی میتونید اون رو با سس گوجه فرنگی، سس خردل یا سس فلفل تند هم سرو کنید همچنین میتونید به صورت ساده و خالی هم اون رو میل کنید، چون به اندازه کافی خوشمزه و عالی هست.

قارچ سوخاری

۱۷. ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین میان وعده‌هایی است که در زمان‌های مختلف سرو می‌شود. ذرت این دانه‌های زرد رنگ کوچک با ارزش غذایی بسیار زیاد فواید و مزایای برای سلامتی ما دارد. کودکان نیز از طرفدارن پر و پا قرص این میان وعده خوشمزه هستند که با توجه به خواص زیاد ذرت برای راحت‌تر میل کردن آن‌ها، می‌توانید از این روش پخت کمک بگیرید.

مواد مورد نیاز جهت تهیه ذرت مکزیکی:

کنسرو ذرت ۱ عدد
کره یک قاشق غذاخوری
قارچ متوسط ۴ تا ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۴ قاشق غذاخوری (قابل کم یا زیاد کردن است)
سس لیمو یا سس مایونز به مقدار دل‌خواه
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به مقدار دل‌خواه

طرز تهیه:

در اولین مرحله کنسرو ذرت را که از قبل ۱۵ دقیقه جوشانده‌اید درون آبکش بریزید و آب اضافی آن را بگیرید.

حتما تمامی کنسرو‌هایی که تهیه می‌کنید را بجوشانید تا از سلامت آن مطمئن شوید. لازم به ذکر است به جای استفاده از کنسرو شما می‌توانید ذرت را جداگانه خریداری نمایید. آن‌را به‌صورت کامل درون آب جوش گذاشته و بین ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا کاملا درون آب‌جوش، آب‌پز شود. ذرتی که با این روش نیز تهیه می‌شود نیز بسیار مغذی و خوشمزه خواهد بود.

در مرحله دوم کره را درون تابه نچسب مناسب، کمی‌حرارت دهید تا آب شود. قارچ‌ها را به اسلاید‌های یکسانی برش بزنید و درون کره کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شده و شکل پختگی به خود گیرند.

سومین مرحله ذرت‌های جوشانده شده و آبکشی شده را به مخلوط کره و قارچ اضافه کنید. مجددا مواد را کمی تفت دهید تا بوی خامی ذرت گرفته شود و دانه‌های ذرت کمی طلایی رنگ‌تر شوند.

در مرحله چهارم پنیر پیتزا رنده شده را به مخلوط ذرت و قارچ اضافه کنید و سریع به‌هم زنید تا پنیر آب شود. در این مرحله توجه داشته باشید حرارت تابه کم باشد و مدام به هم زنید تا پنیر کاملا کش‌دار شود.

در مرحله آخر سس لیمو را به مخلوط درون تابه اضافه کنید و ادویه‌های دل‌خواه را به ترکیب جادویی‌تان اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را به هم بزنید تا بوی ادویه‌ها آزاد شود.

به همین راحتی با طی کردن پنچ مرحله ساده ذرت مکزیکی سالم و خوشمزه شما آماده سرو است. شما می‌توانید برای تزیین یا مزه‌دار کردن آن از لیمو ترش یا جعفری ساطوری شده نیز کمک بگیرید.

امیدواریم که از دستور امروز نیز کمال استفاده را برده باشید. حتماً از این میان وعده بسیار مقوی استفاده کنید و از طعم جادوی آن لذت ببرید.

ذرت مکزیکی

۱۸. همبرگر خونگی

یک غذای سریع که با گوشت چرخ کرده و پیاز درست خواهد شد. اما این غذا فوت و فن‌هایی دارد که به خوشمزه‌تر کردن آن کمک خواهد کرد.

مواد لازم برای تهیه همبرگر خونگی:

گوشتچرخکرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۳عدد
سیر ۴-۶حبه
قارچ ۲۵۰گرم
کاهو و گوجه فرنگی به مقدار لازم
سس مایونز، سس خردل و سس گوجه به مقدار لازم
ادویه (فلفل قرمز، پودر سیر، پودر زنجبیل، دارچین، زردچوبه، نمک) به مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر خونگی:

گوشت و ادویه را باهم مخلوط کرده و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط را ورز می‌دهیم.

دقت کنین که لازم نیست آب پیاز را بگیریم؛ ماندن آب پیاز داخل مواد باعث می‌شود که با حرارت دیدن همبرگر، گوشت کاملا مغز پخت شود.

بعد از اینکه حدود ۵ دقیقه مواد را ورز دادیم، مواد را به ۹ توپک مساوی تقسیم می‌کنیم.

به کمک دو عدد درب قوطی رب (می‌توان از دو بشقاب یا هر وسیله دیگری استفاده کرد)، توپک‌ها به صورت یک اندازه به شکل دایره در می‌آوریم.

سپس گریل را که از قبل داغ کردیم، کنی چرب می‌کنیم و همبرگر‌ها را روی آن می‌گذاریم تا کباب شوند.

در این فاصله که همبرگر‌ها آماده می‌شوند، یک پیاز متوسط را خلالی خرد می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا کاراملی شود، قارچ‌ها را هم ورقه‌ای می‌کنیم و داخل تابه تفت می‌دهیم. (توجه کنید که نه روغن لازم دارد نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید که سیاه نشوند).

حالا سس خردل ملایم و سس مایونز و سس گوجه را به همراه یک پیاز کوچک که نگینی خرد کرده‌ایم مخلوط می‌کنیم. زمانی که دو طرف همبرگر‌ها کاملا کباب شد، روی هر کدام یک ورقه پنیر می‌گزاریم.

سس ترکیبی که آماده کرده‌ایم را روی نان می‌ریزیم و پخش میکنیم، پیاز کاراملی را روی نان آغشته به سس پخش میکنیم.

کاهو‌ها را روی پیاز قرار می‌دهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ‌ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار می‌دهیم.

گوجه و لایه‌ی بعدی نان را روی قارچ‌ها می‌گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان!

همبرگر خونگی

۱۹. کله جوش

غذایی سریع و خوشمزه که با کشک درست می‌شود. برای درست کردن کله جوش روش‌های مختلفی وجود دارد و در هر شهری به یک روش درست می‌کنند.

کله جوش بدون گوشت (کله جوش اصفهانی):

مواد لازم برای تهیه کله جوش:
کشک: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
مغز گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه کله جوش بدون گوشت (کله جوش اصفهانی):

در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشویید و سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.

در مرحله بعد یک تابه مناسب انتخاب کنید و درون آن کمی روغن مایع بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز‌های خرد شده را درون تابه بریزید و هم بزنید تا تفت بخورند و بافت آن‌ها کمی نرم شود. بعد از اینکه پیاز‌ها طلایی شدند. مقداری نمک و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و خوب آن‌ها را هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. مقداری مواد را در این حال تفت دهید و در ادامه گردوی خرد شده را به تابه اضافه کنید و بار دیگر مواد را هم بزنید با یکدیگر تفت دهید.

برای آماده کردن نعنا خشک، یک تابه جداگانه را تهیه کنید و مقداری روغن در آن بریزید و بر روی اجاق گاز با شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس نعنا را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. دقت کنید که نعنا را نباید زیاد در روغن سرخ کنید. چون در این صورت نعنا تلخ می‌شود و طعم کله جوش را خراب می‌کند.

بعد از آماده شدن نعنا، دو پیمانه آب جوش به پیاز‌ها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. بعد از اینکه آب به جوش آمد، نعنای سرخ شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

برای آماده کردن کشک، کشک سابیده شده را در یک کاسه کوچک بریزید و یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و سعی کنید کشک را در آب رقیق کنید. بعد از رقیق شدن کشک آن را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید غذا چند قل بخورد.

بعد از آماده شدن کله جوش آن را در یک کاسه زیبا بکشید و به همراه پیاز داغ و گردو تزیین کنید و میل نمایید.

کله جوش

۲۰. نان سیر

نان سیر هم به عنوان غذا و هم پیش غذای سریع قابل سرو کردن است.

مواد لازم جهت تهیه نان سیر:

آرد دو و نیم پیمانه
خمیر مایه ۲ و ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شیر گرم ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای فیلینگ نان:

سیر ۴ تا ۵ حبه
جعفری تازه ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۱/۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا نصف پیمانه

طرز تهیه نان سیر

برای تهیه نان سیر به روشی سریعتر میتوانید از نان‌های آماده مانند نان باگت هم استفاده کنید. به این روش که مواد میانی نان را به همان طریقی که توضیح داده شد آماده کنیدو سپس نان باگت را از وسط برش دهید مواد را روی قسمت برش خورده نان بمالید و نان را چند دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و نان کمی برشته شود. نان کرانچی و تردی خواهید داشت.

نان سیر

این نان عطر و طعم بسیار خوبی دارد اگر طعم سیر را دوست دارید حتما درست کنید و لذت ببرید.

برای فیلینگ این نان، می‌توانید از کمی پنیرخامه‌ای هم استفاده کنید سبزی‌های معطر مثل رزماری و ریحان، شوید، پیازچه، و و ... نیز قابل استفاده هستند.

شما با این خمیری که آموزش داده شد به راحتی میتوانید از فیلینگ‌ها و مواد میانی دیگری مثل سس پستو استفاده کنید و نان‌های خوشمزه وخوش طعم در منزل تهیه کنید.

امیدوارم این آموزش برای شما مفید باشد و از آن استفاده ببرید.

منبع: برترین‌ها

برچسب ها: آشپزی
bato-adv
bato-adv
bato-adv