bato-adv
bato-adv

‌طرز تهیه مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل

‌طرز تهیه مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل

این روز‌ها فصل رسیدن میوه ازگیل است و بی‌شک شما این میوه را در بازار میوه دیده و تهیه کرده‌اید. در شمال این میوه به وفور یافت می‌شود، برای همین شمالی‌ها با این میوه مربا هم درست می‌کنند که برای صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه است.

مربای ازگیل یکی از مربا‌های خوشمزه و پرخاصیت است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

این روز‌ها فصل رسیدن میوه ازگیل است و بی‌شک شما این میوه را در بازار میوه دیده و تهیه کرده‌اید. در شمال این میوه به وفور یافت می‌شود، برای همین شمالی‌ها با این میوه مربا هم درست می‌کنند که برای صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه است. در زبان محلی به آن مربای انبو می‌گویند. دستور پخت این مربای خوشمزه را در ادامه می‌خوانید:

 مواد لازم برای تهیه مربای ازگیل

ازگیل: یک کیلو

شکر: یک کیلو

آب: ۸ لیوان

آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری

‌طرز تهیه مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل | شمالی‌های به این مربا انبو می‌گویند

‌طرز تهیه مربای ازگیل

۱. ابتدا ازگیل‌ها را خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس پوست و سر و ته اضافی آن‌ها را بردارید. ازگیل هسته‌های درشتی دارد، بنابراین آن‌ها را از وسط با چاقو نصف کنید و هسته‌ها را دربیاورید. اگر دلتان می‌خواهد که اندازه ازگیل در مربا خیلی درشت نباشد می‌توانید آن‌ها را به چهار قسمت خرد کنید.

۲. در یک قابلمه مناسب شکر و آب را بریزید و صبر کنید تا شکر داخل آن حل شود و بجوشد. سپس ازگیل خرد شده را اضافه کنید تا با مواد و شعله ملایم بجوشد. در قابلمه را نیم باز بگذارید و هربار کف روی مربا را بردارید تا مربایتان شفاف شود.

۳. سپس آبلیموی ترش و تازه را اضافه کنید تا مانع شکرک زدن آن شود. برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا ازگیل‌ها خوب نرم شوند و جا بیفتد. بیشتر از این زمان ممکن است له شوند.

منبع: همشهری آنلاین

bato-adv
bato-adv
bato-adv