وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این پرسش که آیا تغییری در میزان یارانهها صورت خواهد گرفت، بیان کرد: اکنون تصمیم بر این است که ۲۰ درصد به یارانه دهکهای پایین جامعه اضافه شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تاکید کرد: تصمیم بر این شده تا ۲۰ درصد به یارانه دهکهای پایین جامعه اضافه شود و با توجه به گشایشهای اقتصادی امیدوار به ایجاد رونق خوبی در سال ۱۴۰۲ هستیم.
به گزارش ایسنا، سید صولت مرتضوی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اخبار مطروحه از رانتها و فسادها در صندوق بازنشستگی کشوری چه میزان صحت دارد، بیان کرد: امکان دارد خدایی نکرده در برخی از شرکتها تخلفهایی صورت بگیرد. هم مرکز حراست ما، هم مرکز بازرسی ما و هم مدیران عامل ما پیگیر هستند تا هر کجا که تخلفی کشف شد با شدت و قدرت برخورد شود.
وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا تغییری در میزان یارانهها صورت خواهد گرفت، بیان کرد: اکنون تصمیم بر این است که ۲۰ درصد به یارانه دهکهای پایین جامعه اضافه شود. این امکان وجود دارد باتوجه به اینکه در اقتصاد کشور اتفاقهای خوبی در حال رخ دادن است و باتوجه به سفرها و پیگیریهایی که رئیس جمهور دارند، رونق خوبی در سال ۱۴۰۲ رخ دهد و به این موضوع نیز امیدوار هستیم که شرمنده آحاد مختلف مردم نشویم. بنده به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی این آرزو را دارم که بتوانیم میزان یارانه را افزایش دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آخرین تغییرات صورت گرفته در لایحه برنامه هفتم توسعه پیرامون مسائل کارگران چه بوده است، بیان کرد: بنده از اصحاب رسانه خواهش دارم که پیش داوری نکرده و اجازه دهید تا برنامه تقدیم مجلس شود. برنامهای که تقدیم مجلس شد یعنی به تایید هیئت وزیران و رئیس جمهور رسیده است. طبیعی است که این برنامه مانند همه برنامهها نقدپذیر باشد. مانند همه برنامههای دیگر آحاد مختلف مردم و شخصیتهای مختلف میتوانند نقد خود را نسبت به برنامه هفتم داشته باشند.
ما به عنوان کارگزاران نظام و دولت موظف هستیم که نقدهای مردم و نخبگان پاسخگو باشیم. برخی از اخباری که در فضای مجازی منتشر میشود صحت ندارد. البته باید بگویم که برخی از اصلاحات در حوزه صندوقها گریز ناپذیر است.
وی در ادامه تاکید کرد: ما چارهای نداریم جز اینکه اصلاحات را انجام دهیم، اما قطعا باید با یک شیب منطقی و ملایم باشد تا خدایی ناخواسته مشکلی برای اقشار مختلف مردم ایجاد نکند.