bato-adv
bato-adv

غذای مجلسی که مهمان‌تان را جادو می‌کند!

غذای مجلسی که مهمان‌تان را جادو می‌کند!

اگر دوست دارید در تعطیلات مهمانی برگزار کنید، خورش ماست بهترین گزینه برای پذیرایی از مهمان‌های شماست.

اگر دلتان می‌خواهد یک غذای پردردسر و سخت، ولی خوش‌رنگ و طعم درست کنید حالا وقتش است. خورش ماست غذای مجلسی اصفهانی‌هاست و همیشه برای مهمان‌های مهم و عزیز طبخ می‌شود.

اگر دوست دارید در تعطیلات مهمانی برگزار کنید، خورش ماست بهترین گزینه برای پذیرایی از مهمان‌های شماست.

مواد لازم

  • ۴۰۰ گرم گوشت گردن
  • یک کیلوگرم ماست چکیده
  • ۲ عدد پیاز
  • یک استکان زعفران دم کشیده
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • شکر و نمک به اندازه کافی

۱. پیاز را خرد کنید و کمی تفت بدهید.

۲. بعد از اینکه پیاز‌ها طلایی شد گوشت گردن را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگشان عوض شود. حالا به گوشتتان آب اضافه کنید و بگذارید در حرارت ملایم خوب بپزد.

۳. گوشت گردن بعد از دو ساعت خوب نرم می‌شود. حالا گوشت را از حرارت بردارید تا خوب خنک شود و برای مرحله کوبیدن آماده باشد.

۴. گوشت‌ها را در یک ظرف بزرگ بریزید تا فضای کافی برای اضافه کردن ماست و کوبیدن آن داشته باشید.

۵. ماست‌ها را قاشق قاشق به گوشتتان اضاف کنید و هر بار حدود پنج دقیقه خوب ورز بدهید.

۶. بعد از اینکه ماست‌ها را به گوشت اضافه کردید، زعفران و گلاب و شکر و کمی نمک را به ظرف گوشت اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. در این مرحله حداقل باید ده دقیقه موادتان را ورز بدهید. اگر دوست دارید خورشتان شیرین باشد، شکر بیشتری اضافه کنید. اصل این خورش شیرین است.

۷. وقتی از گوشتتان یک مخلوط کشدار و چسبنده به دست آمد، دست نگه دارید. خورش ماستتان آماده است.
فوت‌وفن

در انتخاب گوشت حتما دقت کنید. گوشت گاو و گوساله اصلا مناسب این خورش نیست. این خورش به گوشت لطیف و نرمی مثل گوشت گردن گوسفند احتیاج دارد.

ماستتان حتما باید چکیده باشد و در غیر این صورت خورش ماستتان بیشتر به آش شبیه می‌شود تا خورش.

زعفران را حتما با آب مخلوط کنید تا خوب رنگ بدهد. همه زیبایی خورش ماست به رنگ زعفرانی آن است.

ماست را باید قاشق قاشق به گوشت اضافه کنید و در هر مرحله خوب ورز بدهید. در غیر این صورت مخلوط خوبی درنمی‌آید و خورشتان کشدار و خوش‌رنگ نمی‌شود.

برچسب ها: خورشت ماست آشپزی
bato-adv
bato-adv
bato-adv