bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۴۵۱۷۷

چرا سخنان رحیم‌پور ازغدی درباره ترور خبرساز شد؟

چرا سخنان رحیم‌پور ازغدی درباره ترور خبرساز شد؟

اگر واقعاً نگاه آقای ازغدی به مرگ و زندگی همان است که در گفتارش آمده است، چرا به جای ترغیب بچه‌های مردم به شرمساری از زنده بودن، شخص خودش پیشگام پذیرش مرگ نمی‌شود؟ ممکن است بگوید، چون بساط ترور در کشور جمع شده دیگر برای استقبال از مرگ کاری از وی ساخته نیست. این، ولی بهانه است. او اگر همین امروز راهی لبنان شود و با سلاحی در دست از خط مرزی به سوی سربازان اسرائیلی شلیک کند، بدون تردید با مرگ مورد نظر خود روبرو خواهد شد

تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۷ تير ۱۴۰۲

فرارو- سخنان حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در اولین همایش بین‌المللی شهدای ترور انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد شهادت شهید بهشتی خبرساز شده است. او که به همراه سعید جلیلی به عنوان سخنران به این مراسم دعوت شده بود آرزرو می‌کند «انشاالله ترورها ادامه داشته باشد.»

به گزارش فرارو، متن سخنان ازغدی در همایش شهدای ترور انقلاب به صورت کامل در رسانه‌ها منتشر نشده است اما یک فیلم چهار دقیقه‌ای از سخنرانی او در این همایش منتشر شده است که ابتدا به تندی از برخی مسئولان انتقاد می‌کند و می‌گوید: «خیلی از افرادی که امروز از آنها محافظت می‌شود را اصلا دشمن ترور نمی‌کند، چرا که اینها به نفع دشمن عمل کرده‌اند. مخصوصا برخی مسئولین سابق و دولت‌های قبل، اینها بزرگترین خدمت را به دشمن کرده‌اند، چرا باید آنها را ترور کنند.»

رحیم پور ازغدی در ادامه می‌گوید: «به بهانه مبارزه با ترور، تشریفات، اشرافی‌گری، فاصله با مردم و زندگی و رفت و آمدهای پاویونی و راه جدا از مردم را به وجود آورده‌اند و اینها ضررش از ترور هم بیشتر است.»

جنجالی‌ترین بخش سخنان رحیم‌پور ازغدی آنجاست که با یادآوری ترورهای اول انقلاب می‌گوید: «اول انقلاب ترور می‌کردند، مجبور شدند نماز جمعه را هم نرده بکشند، این مساله امروز دیگر تمام شده است. اتفاقا من به برخی از این مسئولان گفتم، تا وقتی ما را ترور می‌کنند، بدانید در مسیر درست هستیم. از روزی بترسید که دیگر ما را ترور نکنند. این یعنی ما دیگر خلاف منافع دشمن عمل نمی‌کنیم. یعنی ما دیگر برای دشمن خطرناک نیستیم، و به درد نمی‌خوریم. ان‌شاءالله ترورها ادامه خواهد یافت.اگر ما را ترور کنند، هم به نفع ما است هم انقلاب؛ چرا که خودمان به بهشت می‌رویم و انقلاب را هم خون شهدا نجات می‌دهد.»

چرا ازغدی خودش پیشگام پذیرش مرگ نمی‌شود؟

قسمت نخست سخنان ازغدی درباره ادعای همکاری برخی مسئولان دولت‌های گذشته با دشمن تازگی ندارد و بارها توسط او در محافل مختلف تکرار شده است. او چندی پیش حسن روحانی را به جاسوسی متهم کرد که با شکایت روحانی روبه‌رو شد.

اما بخش دوم سخنان ازغدی که با عنوان "تشویق ازغدی برای ترور مسئولان نظام" در فضای رسانه‌ای کشور بازتاب داشته، با واکنش‌هایی همراه بوده است. بسیاری به محتوای سخنان او انتقاد کرده‌اند. برخی سخنان ازغدی را نوعی خودزنی تعبیر کرده‌اند و از او خواسته‌اند برای اثبات اینکه وجود او برای دشمن خطرناک است به استقبال ترور برود. 

در این میان احمد زیدآبادی تحلیگر مسائل سیاسی از زاویه‌ای دیگر سخنان ازغدی را بررسی کرده است.  زیدآبادی سخنان او را مغشوش خوانده است. 

زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشته است: «بی‌آنکه روی سخنم به آقای ازغدی اختصاص داشته باشد، لازم است یادآوری شود که متأسفانه گسترش بی‌سابقهٔ دامنهٔ علوم و دانش‌های مختلف در حوزهٔ علوم انسانی در عصر حاضر برخی افراد را با انگیزه‌هایی غیردانش‌دوستانه وسوسه می‌کند که عجولانه به هر یک از آن‌ها نوکی بزنند بدون آنکه امکان انسجام بخشیدن و مربوط کردن منطقی آن‌ها را به یکدیگر داشته باشند. از این رو ذهن‌شان مانند انباری از وسائل یدکی مستعمل خودرو می‌شود که هر چه بر حجم‌شان بیشتر افزوده شود فقط فضای بیشتری را اشغال می‌کنند بدون آنکه کمترین کارایی را پیدا کنند.»

او در ادامه نوشته است: «بدبختی بزرگ، اما هنگامی پیش می‌آید که بخشی از افراد جامعه به اینگونه اشخاص به چشم نوابغ نایافت و متفکران سترگ و نادری بنگرند که خداوند عنایتی عظیم فرموده و آنان را هم‌عصرشان قرار داده است.»

احمد زیدآبادی در انتها می‌نویسد: «اگر واقعاً نگاه آقای ازغدی به مرگ و زندگی همان است که در گفتارش آمده است، چرا به جای ترغیب بچه‌های مردم به شرمساری از زنده بودن، شخص خودش پیشگام پذیرش مرگ نمی‌شود؟ ممکن است بگوید، چون بساط ترور در کشور جمع شده دیگر برای استقبال از مرگ کاری از وی ساخته نیست. این، ولی بهانه است. او اگر همین امروز راهی لبنان شود و با سلاحی در دست از خط مرزی به سوی سربازان اسرائیلی شلیک کند، بدون تردید با مرگ مورد نظر خود روبرو خواهد شد. شاید بگوید، اصلاً منظورش بد فهمیده شده است. احتمال دارد. اما از آن بیان مغشوش چه استنباط درستی می‌توان کرد؟»

bato-adv
bato-adv
bato-adv