یکی از سادهترین لذتهای زندگی، تجربه طعم دلپذیر یک بستنی خنک و خامهای در روزهای گرم تابستانی است.
یکی از سادهترین لذتهای زندگی، تجربه طعم دلپذیر یک بستنی خنک و خامهای در روزهای گرم تابستانی است. اگر موقع خرید بستنی یک انتخاب همیشگی ندارید و به طعمهای جدید علاقهمندید، در این فهرست با بستنیهایی آشنا میشوید که احتمالا تا به حال نه طعمشان را امتحان کردهاید و نه حتی دیده یا شنیدهاید!
به گزارش ویجیاتو، قبل از هرچیز بگوییم منشأ این بستنی عجیب به ایالت اوهایو برمیگردد. اولین بار، ترکیب جالب بستنی و نان شیرینی بیگل در این ایالت عرضه شد. این بستنی یک پایه خامهای دارد که روی آن یک اشترودل خوشطعم حاوی دانههای کنجد، سیاهدانه و تکههای سیر و پیاز قرار میگیرد. در واقع، کل شیرینی و طعم خوب این بستنی بهخاطر وجود همین اشترودل لذیذ است. در ایران شبیهترین نوع بستنی به این مورد، کوکی بستنیهای خوشمزه است که معمولا در وعده صبحانه سرو میشوند و کاملا مناسب پذیرایی هستند.
بستنی فوی گراس یکی از عجیبترین طعمها در فهرست محصولات یک شرکت تولید بستنی فرانسوی است که از خاویار گرفته تا خردل، با هر طعم و مزهای که فکرش را کنید، بستنی ساخته است! در ترکیبات بستنی فوی گراس، جگر چرب (گاواژشده) اردک یا غاز را میبینیم که طرفداران پروپاقرص و مخالفان سفتوسخت خود را دارد. این بستنی معمولا بهعنوان پیشغذا در رستورانهای شیک فرانسوی سرو میشود و طعم واقعی آن را میتوان در لوکزامبورگ، وین، بوداپست و البته پاریس تجربه کرد.
رنگ سبز این بستنی بهخاطر چاشنی تندی به رنگ سبز روشن است که معمولا همراه با سوشی سرو میشود، آنقدر تند که بعد از خوردنش سینوسها حسابی تمیز میشوند! ترکیبات این بستنی جالب کاملا با مفهوم بستنی در تضادند. با این حال یک شرکت بستنیسازی در نیویورک این چالش را به فال نیک گرفت و در کنار طعمهای متنوع ژلاتویی، واسابی نرم و خامهای را هم تولید کرد. خود شرکت سازنده طعم این بستنی را با ترب کوهی و خردل داغ مقایسه میکند!
اگر هم طرفدار پیتزا هستید و هم از تجربه طعم بستنیهای جدید لذت میبرید، احتمالا ایده بستنی پیتزا مارگریتا برایتان جالب باشد. این بستنی با سس گوجهفرنگی، پنیر موزارلا و ریحان ساطوریشده آماده میشود و بهمعنای واقعی کلمه دسری شیرین با طعم پیتزاست. شاید بعد از یک بار امتحانکردن، هیچوقت دوباره سراغش نروید! اما تجربه جالبی است که میتوانید برای همه تعریف کنید.
همان طور که از نامش پیداست، الهامبخش این دسر تابستانی طعم خوب پنیر و ماکارونی کنار هم بود و با وجود ترکیب عجیب طعمها، نتیجه جالبی داشت. اگر بخواهید هوس یک غذای پرچرب و یک دسر خنک و شیرین را همزمان رفع کنید، بستنی پنیر و ماکارونی با مواد اولیه ساده و طعم شور و شیرین، انتخاب بدی برای شما نیست.
تا به حال بستنی فلفلی خوردهاید؟ کلد سوئِت مملو از انواع فلفلهای مختلف و یک سس تند و خنک است که تندی آن حالاحالاها فراموش نمیشود. اسمش را هم بهخاطر همین تندی عجیب، «عرق سرد» گذاشتهاند. آنهایی که تجربه خوردنش را دارند، مزهاش را با ترشیهای هندی مقایسه میکنند و معتقدند خوردن این بستنی بیشتر از یکی دو قاشق امکانپذیر نیست!
سیر یک طعمدهنده خوشمزه است که طعم هر غذایی را بهتر میکند، اما کسی میتواند بستنی با طعم سیر را تصور کند؟ این دسر را رستورانی در سانفرانسیسکو ابداع کرد که سیر جزء اصلی تمام غذاهای آن است. البته مقدار سیر این بستنی زیاد نیست و از نظر کسانی که خوردهاند، ارزش امتحانکردن را دارد. اگر عاشق بوی سیر هستید، در کنار سفارش متنوعترین بستنیها از این گزینه هم غافل نشوید.
یک شرکت تولید بستنی در لیتل راک آمریکا، یکی از محبوبترین میان وعدههای کودکان را برداشت و آن را به بستنی تبدیل کرد! این بستنی یک پایه خامهای شیرین دارد و پودر چیتوز بهعنوان طعمدهنده به آن اضافه شده است. خوشبختانه طعم این بستنی به تندی «عرق سرد» نیست و بهجای آنکه خنک کند، بیشتر باعث تشنگی نمیشود.
نامجاتاون توکیو بهعنوان جاذبه شکمگردی و تجربه طعمهای جدید، سفارش ابمیوه و بستنی و دسرهای خوشمزه معروف است. یک تمپارک سرپوشیده که دو سالن مخصوص غذاخوری دارد و یکی از آنها عجیبترین بستنیهای دنیا را سرو میکند. یکی از بستنیهای جالب این پارک ژلاتوی صدف دریایی است که وقتی سفارش میدهید، یک اسکوپ بستنی یخزده همراه با تکههای صدف روی پوسته صدف برایتان سرو میشود. اگر میانه خوبی با خوراکیهای دریایی ندارید، این بستنی را فقط از دور تماشا کنید!
میرسیم به بستنی خرچنگ که احتمالا عجیبترین مورد در فهرست این مقاله است. این بستنی از ابداعات برند بستنیسازی Red Circle در هیوستون است که به دسرهای فوقالعاده لذیذ مانند وافلهای حبابدار، دونات، چوروس و بستنیهایش شهرت دارد. برای تهیه این دسر از بستنی معمولی بهعنوان پایه استفاده میشود؛ اما طعم پوست خرچنگ که روی اسکوپ قرار میگیرد، در کنار سیر، کره و ادویه کاجون، بستنی معمولی را به یک دسر دریایی جدید تبدیل میکند.
ناچو ناچو از برند خارجی روکوکو یک پیشغذای عالی برای تمام کسانی است که دستکم یک بار موقع خوردن ناچو به این فکر کردهاند که کاش میشد طعم بینظیرش را روی بستنی امتحان کنند. در ترکیبات این دسر لذیذ چیپس ترتیلا، پنیر ناچو، رب گوجهفرنگی تند، زیتون سیاه خردشده و فلفل هالوپینو دیده میشود و یکی از جدیدترین انواع بستنیها در تمام دنیاست.
در کنار بستنیهای عجیب با طعم گوشت اسب، اختاپوس، جگر کوسه و مار، بستنی زبان گاو یکی دیگر از دسرهای عجیبی است که در پارک موضوعی نامجاتاون توکیو سرو میشود و امتحانکردنش شجاعت خاصی میطلبد! با اولین قاشقی که به دهان میگذارید، طعم گوشت گاو و بافت ژلهای زبان را احساس میکنید و ادامهدادنش کاملا به شما بستگی دارد. اما مطمئن باشید این طعم را هیچجای دنیا تجربه نخواهید کرد.
سیبزمینی پای ثابت سفره ما ایرانیهاست؛ با آن انواع غذاها را درست میکنیم و کنار بسیاری از خورشتها سرو میکنیم. اما یکی از جالبترین ایدهها تهیه بستنی با سیبزمینی پخته است که برای تهیهاش سیبزمینی پخته را در پودر کاکائو میغلتانند و روی آن یک پیمانه بستنی وانیلی، خامه ترش، آجیل و شکلات میریزند تا هم یک دسر لذیذ باشد هم یک پیشغذای سیرکننده.
بستنیفروشی سباستین جو در مینیاپولیس واقع در ایالت مینهسوتای آمریکا یک بستنی نارگیلی جذاب با طعم کاری و کره بادامزمینی سرو میکند که تند، معطر و پر از دانه و آجیل است. این دسر مشابه وعدههای اصلی است که در رستورانهای هندی و تایلندی سرو میشوند، با این تفاوت که سرد است و آنقدرها سیرکننده نیست. اگر امکانش را دارید، طعم خوب این بستنی جدید قطعا ارزش امتحانکردن را دارد.
بنابراین غیر از بستنیهای محبوب وانیلی، زعفرانی یا شکلاتی، گزینههای دیگری هم هست که ارزش توجه شما را دارند، اما اینکه موقع خرید سراغ گزینه امن همیشگی خود میروید یا شجاعت امتحانکردن طعمهای جدید را دارید، به شما بستگی دارد.
شما چه بستنیهای عجیبغریب دیگری میشناسید؟ دوست دارید کدامیک را امتحان کنید؟