شیرینی فرانسه در سال ۱۳۴۴ توسط یک فرانسوی به نام ژیلبرت بارو تاسیس شد. بنای این کافه، قدمتی بیش از پنجاه سال دارد. این بنا دارای شاخصههای متداول دوره آرتدکو است.
پس از انتشار خبری مبنی بر پلمب شیرینی فرانسه طی روزهای اخیر، شنیدهها حاکی است که این مکان خاطرهانگیز در تهران بازگشایی شده است.
حساب کاربری شیرینی فرانسه در توئیتر اعلام کرد:
در قسمت کافه تا ساعت ۱۰ شب پذیرای شما عزیزان هستیم، و از فردا طبق روال همیشه در کنار شما خواهیم بود.
اهمیت مکانهایی، چون «شیرینی فرانسه» نه لزوما آن چه که عرضه میکنند، بلکه بیشتر اتمسفر فضاییست که ارائه میکنند، فضاهایی که عمدتا بار تاریخی دارند و جزو عناصر هویتبخش شهر هستند.
شیرینی فرانسه در سال ۱۳۴۴ توسط یک فرانسوی به نام ژیلبرت بارو تاسیس شد. بنای این کافه، قدمتی بیش از پنجاه سال دارد. این بنا دارای شاخصههای متداول دوره آرتدکو است.