اپلیکیشن گوگل مپ قابلیتهای ویژهای برای خودروهای برقی و هیبریدی شارژی دارد. این اپلیکیشن اطلاعاتی کاربردی از قبیل مکان ایستگاههای شارژ، نوع پورت و تعداد پورتهای آزاد و سرعت شارژ را نمایش میدهد.
اواخر سال ۲۰۲۱ بود که گوگل قابلیت جدیدی را به اپلیکیشن گوگل مپ خود اضافه کرد.
به گزارش دیجیاتو، اواخر سال ۲۰۲۱ بود که گوگل قابلیت جدیدی را به اپلیکیشن گوگل مپ خود اضافه کرد. با کمک این قابلیت، رانندگان میتوانند در کنار سریعترین مسیر تا مقصد، مسیری را که باعث تولید کمترین میزان آلایندگی میشود، انتخاب کنند. حالا گوگل آماری منتشر کرده که نشان میدهد از آن تاریخ تاکنون، این قابلیت از ورود ۱.۲ میلیون تن دیاکسید کربن به جو، جلوگیری کرده است.
برای درک بهتر باید گفت این میزان کاهش دیاکسید کربن مشابه حذف یا عدم تردد ۲۵۰ هزار خودروی درونسوز در جادهها و خیابانها به مدت یکسال است. در تحقق این آمار رانندگان نیز نقش مهمی دارند، چرا که آنها انتخاب کردهاند از مسیری سبزتر به مقصد خود برسند.
قابلیت جدید گوگل برای کمک به محیط زیست، ابتدا در آمریکا در دسترس قرار گرفت. اما حالا کاربران گوگل مپ در کشورهای دیگری مثل کانادا، مصر و ۴۰ کشور اروپایی میتوانند از این قابلیت استفاده کنند. بد نیست اشاره کنیم این قابلیت با کمک یادگیری ماشینی، مسیری را که کمترین مصرف سوخت را دارد، به راننده پیشنهاد میکند.
نکته جالب اینکه رانندگان میتوانند نوع پیشرانه خودروی خود را از بین گزینههای بنزینی، دیزلی، هیبریدی و برقی انتخاب کنند. در این حالت الگوریتمهای اپلیکیشن گوگل مپ بهینهتر عمل خواهند کرد. برای مثال در این الگوریتمها تعریف شده که موتورهای دیزلی هنگام حرکت در سرعتهای اتوبانی کمترین آلایندگی را دارند و پیشرانههای هیبریدی در سرعتهای پایین بهینهتر هستند.
اپلیکیشن گوگل مپ قابلیتهای ویژهای برای خودروهای برقی و هیبریدی شارژی دارد. این اپلیکیشن اطلاعاتی کاربردی از قبیل مکان ایستگاههای شارژ، نوع پورت و تعداد پورتهای آزاد و سرعت شارژ را نمایش میدهد.
جلوگیری از تولید ۱.۲ میلیون تن دیاکسید کربن یک دستاورد بزرگ محسوب میشود. اما این رقم در مقایسه با میزان دیاکسید کربنی که فعالیتهای گوگل آزاد کرده، خیلی کمتر است. بر اساس آخرین گزارشهای مربوط به مسائل محیط زیستی خود گوگل، در سال ۲۰۲۲ این کمپانی ۱۰ میلیون تن دیاکسید کربن وارد جو زمین کرده است. چنین رقمی معادل آلودگی ناشی از فعالیت ۲۵ نیروگاه گازی است.
بر اساس برنامهریزیهای گوگل، میزان آلایندگی این شرکت تا سال ۲۰۳۰ باید به نصف رقم کنونی برسد. در سال ۲۰۱۸ این غول اینترنتی، ۱۳.۶ میلیون تن دیاکسید کربن وارد جو کرده؛ با مقایسه این رقم با تازهترین آمار، بهنظر میرسد شتاب پیشرفت گوگل در زمینه کاهش آلایندگی خیلی بالا نیست.