bato-adv
bato-adv

کنترل پهپاد جنگی با هوش مصنوعی

کنترل پهپاد جنگی با هوش مصنوعی

در تاریخ ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۳ (۳ مردادماه) پهپاد جنگی آزمایشی والکری نیروی هوایی آمریکا برای اولین‌بار با کنترل هوش مصنوعی به پرواز درآمد و یک پرواز سه‌ساعته را با موفقیت در فلوریدا به پایان رساند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲

این آزمایش، جزو جدیدترین آزمایش‌های ایالات متحده برای کنترل جنگنده‌ها توسط خلبان هوش مصنوعی/یادگیری ماشینی محسوب می‌شود. آمریکا می‌خواهد درحالی‌که هوش مصنوعی با چالش‌های متعدد مقابله می‌کند، جنگنده‌ها و پهپاد‌ها را با امنیت کامل به پرواز درآورد.

به گزارش روزیاتو، خلبان هوش مصنوعی نیروی هوایی آمریکا توسط یک شبیه‌ساز آموزش داده شده و میلیون‌ها ساعت پرواز شبیه‌سازی‌شده انجام داده است. الگوریتم‌های این خلبان توسط تیم عملیات هوایی خودران (AACO) آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا (AFRL) توسعه پیدا کرده است.

پهپاد جنگی با سرعت بالای ۱۰۰۰ کیلومتر بر ساعت

پهپاد XA-۵۸ A Valkyrie نتیجه همکاری سیستم‌های هوایی بدون سرنشین کراتوس (KUAS) و AFRL است. این پروژه می‌خواهد فناوری لازم برای خلق پهپاد‌های جنگی خودران را توسعه دهد؛ پهپاد‌هایی که می‌توانند به‌طور مستقل و بدون نیاز به کنترل انسانی فعالیت کنند و البته قادر به همکاری با سایر پهپاد‌ها هم باشند.

نیروی هوایی آمریکا با توسعه چنین پهپاد‌هایی می‌تواند بدون تلفات انسانی یا حتی کنترل انسانی، حملات هوا به هوا یا هوا به زمین پیشرفته انجام دهد. همچنین هزینه‌های این حملات کاهش می‌یابد و می‌توان این پهپاد‌ها را به‌عنوان نیروی کمکی همراه با جنگنده‌ها هم به میدان نبرد فرستاد.

فاصله بال‌های پهپاد والکری که توسط هوش مصنوعی کنترل شده است، برابر ۶.۷ متر است و حداکثر سرعت آن به ۱،۰۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. این پهپاد می‌تواند تا ۸ جنگ‌افزار ازجمله بمب‌های کوچک با خود حمله کند و برد حرکتی بالاتر از پنج هزار کیلومتر دارد.

هوش مصنوعی درحال تغییردادن بخش‌های مختلفی از زندگی بشر است و به نظر می‌رسد نفوذ این فناوری به جنگ‌ها اجتناب‌ناپذیر است؛ بنابراین باید در آینده منتظر جنگنده‌ها، تانک‌ها و حتی سرباز‌های رباتیکی باشیم که توسط هوش مصنوعی و بدون دخالت مستقیم انسان کنترل می‌شوند و البته هدف‌شان کشتن نیرو‌های انسانی دشمن است.

برچسب ها: پهباد
bato-adv
bato-adv
bato-adv