فنیها معتقدند ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان مرز حمایتی برای قیمت دلار است که اگر از دست برود، امکان فشار فروش در بازار افزایش مییابد. فعالان بازار میگفتند اگر دلار از این محدوده پایین برود احتمال عقب نشینی تا ۴۸ هزار و ۳۰۰ تومان وجود دارد.
معامله گران معتقدند در حال حاضر محدوده ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان برای قیمت دلار مهم است. به عقیده این دسته در صورتی که دلار بالای این محدوده تثبیت بدهد، رسیدن آن به نیمه کانال ۴۹ هزارتومان محتمل است.
به گزارش اقتصادنیوز، قیمت دلار که روز شنبه به کانال ۴۸ هزار تومان برگشته بود در دومین روز هفته دوباره وارد کانال ۴۹ هزار تومان شد و تا پله دوم کانال فوق بالا رفت. رشد قیمت دلار در حالی اتفاق افتاد که در حال حاضر خبر آزادسازی ارزهای بلوکه شده و تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا یکی از موضوعات داغ بازار است. از سوی دیگر، خبر حمله تروریستی مسلحانه شب گذشته به حرم شاهچراغ در شیراز نیز در صدر اخبار مهم کشور قرار گرفت.
برخی از فعالان سیاسی و اقتصادی باور دارند اتفاقاتی از این دست در کوتاهمدت ممکن است بر روی قیمت دلار اثر گذار باشد و اگر این نوسان با جابجایی مرزهای فنی همراه شود میتواند آرایش خرید و فروش را تغییر دهد.
بررسیها نشان میدهد حباب درهم در روز قبل افزایش پیدا کرد که با توجه به قدرت بازارساز در کنترل درهم این اتفاق در روز قبل تعجب برانگیز بود، اما رشد قیمت دلار در روز جاری کمی از تعجبها را کم کرد. از نظر تکنیکی دلار و درهم در روز شنبه با گپ منفی باز شد. به همین دلیل رشد امروز قیمت دلار و درهم میتواند به منزله پر کردن گپ موجود در نمودار درهم و دلار باشد و در ادامه، جریان کاهشی در بازار ارز تداوم یابد.
معامله گران معتقدند در حال حاضر محدوده ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان برای قیمت دلار مهم است. به عقیده این گروه در صورتی که دلار بالای این محدوده تثبیت بدهد، رسیدن آن به نیمه کانال ۴۹ هزارتومان محتمل است.
با این حال فنیها معتقدند ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان مرز حمایتی برای قیمت دلار است که اگر از دست برود، امکان فشار فروش در بازار افزایش مییابد. فعالان بازار میگفتند اگر دلار از این محدوده پایین برود احتمال عقب نشینی تا ۴۸ هزار و ۳۰۰ تومان وجود دارد.