bato-adv
bato-adv

این غذا نظر بچه‌های ایرادگیر را هم به خود جلب می‌کند

این غذا نظر بچه‌های ایرادگیر را هم به خود جلب می‌کند

ظاهر متفاوت این مرغ سوخاری‌ بچه‌های ایرادی و بدغذا را هم به خود جلب می‌کند. نکته مهم دیگر اینکه تکه‌های مرغ این غذا به جای پودر سوخاری به خمیر بنیه آغشته می‌شود که هم سالم‌تر است و هم خوشمزه‌تر. درضمن در این سوسیس از گوشت چرخ‌کرده مرغ با افزودنی‌های غیرمجاز هم استفاده نمی‌شود.

اشتباه نکنید، قرار نیست در اینجا طرز تهیه سوسیس مرغ را به شما آموزش دهیم ولی برای آن دسته از خانواده‌هایی که جوان‌هایشان عاشق غذاهای فانتزی رستوران‌ها هستند و حتی اگر همان غذاها را در خانه درست کنند هم رضایت آنها را جلب نمی‌کند، مرغ سوخاری را به شکل سوسیس درست کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، ظاهر متفاوت این مرغ سوخاری‌ بچه‌های ایرادی و بدغذا را هم به خود جلب می‌کند. نکته مهم دیگر اینکه تکه‌های مرغ این غذا به جای پودر سوخاری به خمیر بنیه آغشته می‌شود که هم سالم‌تر است و هم خوشمزه‌تر. درضمن در این سوسیس از گوشت چرخ‌کرده مرغ با افزودنی‌های غیرمجاز هم استفاده نمی‌شود.

مواد لازم

۶ عدد فیله مرغ
۲۰ گرم خلال پسته و بادام
۲ ق‌س سبزی معطر خرد شده(نعنا، جعفری و ریحان)
۳ /۱ پیمانه خامه
۲ ق‌س‌ آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن به میزان لازم

۱. فیله‌های مرغ را با آبلیمو و کمی نمک و فلفل آغشته کرده و یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شوند.

۲. بعد از مزه‌دار شدن فیله‌ها، آنها را روی سطح صاف قرار دهید و با بیفتک‌کوب بکوبید. بعد مقداری خامه روی آنها بمالید.

۳. سبزی‌های معطر را روی فیله مرغ بریزید. کمی هم خلال پسته و بادام را روی آنها ریخته و فیله را به شکل سوسیس لوله کنید. برای محکم ماندن لایه‌ها می‌توانید چند خلال دندان درون فیله فرو کنید.

۴. همه فیله‌ها را به همین روش آماده کنید. حالا در تابه‌ای روغن ریخته و خوب آن را داغ کنید. فیله‌ها را با کمک خلال‌دندان در خمیر بنیه بزنید و بچرخانید تا خمیر بنیه خوب همه جای آن را بپوشاند.

۵. فیله‌های آماده شده خمیری را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از طلایی شدن آنها را از روغن درآورید و در آبکش بگذارید تا روغن اضافی آنها جدا شود.

خمیر بنیه

۱. زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کنید و آن را با چنگال کمی بزنید. آرد و ماءالشعیر یا شیر و بیکینگ‌پودر را هم کم‌کم به زرده تخم‌مرغ بیفزایید.

۲. سفیده را در ظرفی دیگر با همزن خوب بزنید تا پف‌دار و سفیدرنگ شود. بعد به مواد بالا بیفزایید.

۳. بعد از مخلوط کردن مواد بالا کمی نمک و فلفل و زعفران آب کرده به آن اضافه کنید.

نکته: غلظت خمیر بنیه باید به اندازه ماست باشد.

مواد لازم

یک پیمانه آرد
یک پیمانه ماءالشعیر یا شیر
یک ق‌چ بیکینگ‌پودر
یک عدد تخم‌مرغ
نمک و فلفل به میزان کافی
۲ ق‌س زعفران آب‌کرده

یه‌جور دیگه

می‌توانید یک پیاز درشت و یک عدد فلفل دلمه‌ای را حلقه‌حلقه کنید و در خمیر بنیه بغلتانید و بعد در روغن سرخ کنید. پیاز و فلفل سوخاری همراه خوبی برای سوسیس‌های مرغ شما هستند.

برچسب ها: مرغ سوخاری آشپزی
bato-adv
bato-adv
bato-adv