کوکوها محبوبیت خاصی دارند. چون خوردن آنها تابع شرایط خاصی نیست!
برایتان یک غذای ۱-۲-۳ آوردیم! راحت و سریع آماده میشود و سریعتر از آن هم خورده خواهد شد!
به گزارش راهنماتو، کوکوها محبوبیت خاصی دارند. چون خوردن آنها تابع شرایط خاصی نیست! نیاز به قاشق و چنگال و بشقاب و دیس و کفگیر ندارد! بین یک لایه نان هم که بگذارید شما را از طعم خوب خود بهرهمند میکنند و هیچ اذیتی ندارند! برای درست کردن یک کوکوی فوری که در حد آماده شدن یک املت از شما وقت میگیرد حاضرید؟ پس موادی که ذکر میشود را فراهم کنید و در انتظار یک طعم جذاب باشید! بچهها هم قطعا عاشقش میشوند!
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
تخم مرغ |
سه عدد |
ماست |
۵ قاشق غذاخوری |
آرد سفید |
۴ قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده |
یک دسته |
ژامبون خرد شده |
سه عدد |
فلفل دلمهای نگینی خرد شده |
یک عدد |
بیکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری |
نمک |
یک قاشق چایخوری |
فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر |
از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
در یک ظرف گود تخم مرغها را خوب هم بزنید. با همزن دستی یا چنگال فرقی ندارد. مهم این است که تخممرغ از لختگی دربیاید. نوبت به اضافه کردن ماست رسیده است. ماست را هم خوب با تخممرغ مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را ذره ذره به مخلوط تخممرغی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود. ژامبونهایی که خرد کردید را به همراه فلفلدلمهای و پیازچه به مواد اضافه کنید و عملیات مخلوطسازی را به این شکل به پایان برسانید!
یک تابهی نچسب را خوب چرب کنید. حتی اگر بتوانید با فرچه دیوارههای تابه را هم روغن بمالید خیلی خوب است. قرار است یک کوکوی طلایی داشته باشید. مواد را داخل تابه بریزید و در آن را ببندید. حرارت متوسط باشد که کوکو خوب مغزپخت بشود. بعد از یک ربع روی کوکو را با دست چک کنید. چون آرد داخل این غذا هست اگر به دستتان نچسبید یعنی آمادهی این است که آن سمت کوکو سرخ شود. سمت دیگر کوکو هم ۵ دقیقه روی گاز بماند کافیست. همین الان بوی ژامبون پخته شده به همراه پیازچه فضای آشپزخانهتان را پر کرده است. حتما یادتان باشد که پیازچه عضوی جداناپذیر است، هوس نکنید آن را حذف کنید که ضرر میکنید!
این کوکو را در کنار عزیزانتان میل کنید و لذت آن را ببرید.