پاستا پنه با سس آلفردو محبوبیت فراوانی دارد. در عین حال که یک غذای خیلی سریع و راحتی است یکی دو قلق کوچک هم دارد که اگر رعایت کنید طعم بی نظیر آن را برای همیشه در ذهن ثبت خواهید کرد.
«پاستا فقط پاستای رستوران!»
این چه حرفی است؟! شما در خانه نشستهاید دلتان هوس پاستا میکند درعین حال دوست ندارید هزینهی رستوران بپردازید چه کنید؟ به راحتی با خواندن این مقاله دست به کار شوید و یک پاستا درست کنید که دست همهی پاستاهای رستورانی را از پشت ببندد!
پاستا پنه با سس آلفردو محبوبیت فراوانی دارد. در عین حال که یک غذای خیلی سریع و راحتی است یکی دو قلق کوچک هم دارد که اگر رعایت کنید طعم بی نظیر آن را برای همیشه در ذهن ثبت خواهید کرد.
برای درست کردن یک پاستای خوشمزه لازم نیست به ایتالیا بروید، در آشپزخانه منزلتان با این دستور درست کنید و بر خودتان درود بفرستید!
به این شکل پاستا بپزید:
سینه مرغ را با ادویههایی که نام برده شده مزه دار کنید و اجازه بدهید نیم ساعت تا یک ساعت بماند. اگر فرصت ندارید میتوانید این مرحله را سریع انجام بدهید و زمان برای مزه دار شدن ندهید.
مرغها را خلالی یا نگینی برش بزنید و در مقداری روغن زیتون تفت بدهید. سینه زود پخته میشود و همین که رنگ مرغ عوض شد قارچهای برش خورده را به آن اضافه کنید. قارچ زود آب میاندازد پس حرارت را کم نکنید که آب قارچ کشیده بشود. سیرهای رنده شده یا له شده را هم در ظرف بریزید و اجازه بدهید با هم خوب تفت بخورند.
در قابلمهای آب را به جوش بیاورید و پاستا را در آن بریزید تا ده دقیقه بماند و نرم بشود. خامه را به مرغ و قارچ اضافه کنید و همزمان شیر را هم به جمع آنها بیفزایید. همه مواد با هم با حرارت کم قرار است طعمی جادویی خلق کنند. نظارهگر این صحنه رویایی باشید که بوی خامه و شیر در هم ادغام میشود و مرغ و قارچ هم دست در دست آنها داده برای یک وعدهی فوقالعادهی شما هنرنمایی میکنند! خیلی رویایی شد، نه؟! خب همچنان به محتویات ظرف نگاه کنید تا زمان آبکش کردن پاستا برسد. بعد از این مرحله پاستا را به مواد خامهای اضافه کنید. هم بزنید و همزمان پنیر پارمسان را هم روی آن بپاشید. غذای شما در سریعترین زمان ممکن حاضر شد. میتوانید با دو برگ ریحان یا اسفناج آن را تزیین کنید و مقداری هم پنیر پارمسان برای روی ظرف سرو نگه دارید.
سس شما نباید سفت باشد. باید مقدار شیر و خامه به حدی از غلظت برسد که پاستاها بعد از غوطهور شدن در آن رنگ سفید سس را به خود بگیرند، ولی در عین حال نباید شیر خیلی رقیق باشد.
اگر طعم غالب سیر را دوست دارید از پودر سیر هم استفاده کنید.
منبع: راهنماتو