December 27 2024 - جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
۴ فضانورد ماموریت «کرو-۶» پس از پایان یافتن ماموریتی ۶ ماهه در ایستگاه فضایی بینالمللی به زمین بازگشتند.
فضاپیمای «دراگون اسپیسایکس» حامل خدمه ماموریت «کرو-۶» از جمله سلطان النیادی، فضانورد اماراتی روز دوشنبه روی زمین فرود آمد.
به گزارش فرارو، سلطان النیادی، فضانورد اهل امارات متحده عربی، پس از اتمام طولانیترین ماموریت فضایی در تاریخ جهان عرب که شش ماه طول کشید صبح امروز دوشنبه ۴ سپتامبر به زمین بازگشت.
سلطان النیادی (Sultan Al Neyadi) از امارات متحده عربی به همراه استفان بوون (Stephen Bowen) و وارن «وودی» هوبرگ (Warren "Woody" Hoburg) از ناسا و آندری فدیایف (Andrey Fedyaev) از آژانس فضایی روسکاسموس روسیه همراه کپسول دراگون در ساعت ۴:۱۷ دقیقه به وقت گرینویچ در اقیانوس آتلانتیک فرود آمدند.
این فضانوردان در ماموریت «کرو۶» در ۲ مارس ۲۰۲۳ میلادی به فضا رفتند و شش ماه را در ایستگاه فضایی بین المللی اقامت داشتند. کپسول حامل این چهار نفر در روز سوم مارس به ایستگاه فضایی بینالمللی متصل شد.
آنها قرار بود صبح یکشنبه هفته جاری به زمین بازگردند، اما شرایط نامساعد آب و هوایی سبب شد این ماموریت به تعویق بیفتد.
ناسا و اسپیسایکس در ابتدا قصد داشتند فضانوردان ماموریت کرو-۶ را در روز شنبه به زمین بازگردانند، اما یک تاخیر ۲۴ ساعته در صبح روز جمعه اعلام شد.
سرنشینان کپسول کرو دراگون شرکت اسپیسایکس یکشنبه از ایستگاه فضایی بینالمللی جدا شدند. فضانوردان کرو-۶ در طول مدت حضور خود در فضا، قرار بود بر بیش از ۲۰۰ پروژه علمی و فناوری نظارت کنند و در مجموع سه پیادهروی فضایی انجام دادند.
در طول این ماموریت فضایی شش ماهه در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS)، سلطان النیادی، بیش از ۲۰۰ آزمایش و مطالعه تحقیقاتی پیشرفته را در موضوعاتی از جمله سلامت قلب و عروق، کمردرد، سیستم ایمنی، زیستشناسی گیاهی، علم مواد، خواب و تشعشع و مایعات انجام داد که حدود ۵۸۵ ساعت طول کشید.
این آزمایشهای تحقیقاتی با همکاری ناسا، آژانس فضایی اروپا، آژانس فضایی کانادا، مرکز ملی مطالعات فضایی در فرانسه و آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن انجام شد.
ماموریت اسپیس ایکس کرو-۶ به عنوان اولین ماموریت فضایی طولانی مدت در تاریخ جهان عرب با حضور سلطان النیادی، فضانورد اهل امارات متحده عربی به حساب میآید.