«میوه خشک از میوه تازه خوشمزهتره! قبول داری؟!»
یکی از تنقلات خیلی محبوب و پرطرفدار و البته گران، میوه خشک است. هم برای هدیه مناسب است و هم برای پذیرایی از میهمان خیلی شیک و مجلسی به نظر میرسد. درصد هدر رفت میوه با این روش خیلی پایین میآید و بنابه نوع خشک کردن آن، ویتامینهایش هم کاملا حفظ میشوند.
به گزارش راهنماتو، دستگاه هواپز یا سرخ کن بدون روغن که این روزها بازار را احاطه کرده است یکی از راههای مناسب برای خشک کردن میوه است. اگر آفتاب مستقیم یا میوه خشک کن در اختیار ندارید میتوانید در عرض 40 دقیقه میوهها را خشک کرده و برای مدت طولانی نگه دارید.
برای اینکه بتوانید یک میوهی خشک خوب و باکیفیت داشته باشید باید یکسری نکات را رعایت کنید. همین که دلتان بخواهد که کافی نیست! باید ملزوماتی را مدنظر قرار بدهید و کمی تا قسمتی پیرو قوانین این کار باشید! اگر آدم قانون هستید لبیک بگویید و این چند خط را بخوانید و به سراغ یخچال رفته و میوههایتان را از خطر نابودی نجات بدهید!
میوهها پس از شستن و برش زدن و در محلول آبلیمویی خواباندن آمادهی خشک شدن هستند. میوهها را روی کاغذ نسوز مخصوص هواپز قرار داده و دمای هواپز را 140 یا 150 درجه گذاشته و به مدت 30 الی 40 دقیقه زمان بدهید تا خشک شوند. یکی دو بار به آنها سر بزنید و میوهها را به سمت دیگر برگردانید. ممکن است این مقدار زمان بسته به هر مدل دستگاه کمتر یا بیشتر باشد. پس حتما این نکته را که سرکشی برای بار اول لازم است مدنظر قرار دهید.
به طور کل اگر فرایند خشک کردن میوه با دمای پایین و زمان بیشتر صورت بگیرد بهترین جواب را خواهید گرفت.
1- برای دستگاه گوارش و رفع یبوست مفید است.
2- ویتامینهای میوه در آن حفظ شده و کامل به بدن میرسد.
3- برای سلامت قلب شما خیلی مناسب است.
4- سطح انرژی را بالا میبرد.