کوکو سیب زمینی یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد و برای اینکه بتوانید این غذای لذیذ را خوشمزهتر درست کنید باید این نکات را رعایت کنید.
کوکو سیب زمینی یک غذای سریع و ساده با سیب زمینی است که برای پخت خوشمزهتر آن، بایستی نکات کوکو سیب زمینی را بدانید.
به گزارش نمناک، طرز تهیه کوکو سیب زمینی به روشهای مختلف آموزش داده میشود و اغلب خانمها با قلق و ترفندهایی که بلدند، سعی میکنند این غذای خوشمزه با سیب زمینی را لذیذتر طبخ کنند؛ ترفندهایی که در غالب راز کوکو سیب زمینی خوشمزه و ترد، در این بخش از آموزش آشپزی نمناک برایتان خواهیم گفت.
۱- برای پف کردن کوکو سیب زمینی و برای این که یک کوکوی سیب زمینی ترد و پوک داشته باشید باید حتما تخم مرغها را در یک ظرف جداگانه خوب بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. بعد از این که تخم مرغها را خوب هم زدید باید آنها را به مایه کوکو اضافه کنید.
۲- کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا طعم جذاب تری برای بچهها خواهد داشت، پس میتوانید مقداری پنیر پیتزا نیز در هر کوکو بریزید تا کوکو پنیری داشته باشید.
۳- اضافه کردن اضافه کردن ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد کوکو سیب زمینی ترفندی است برای پخت کوکو سیب زمینی پف دار.
۴- اضافه کردن سیر یا پودر سیر اختیاری است.
۵- بهتر است برای تهیه کوکو سیب زمینی ابتدا سیب زمینیها را بپزید.
۶- میتوانید در مایه کوکو سیب زمینی مقداری جعفری یا پیازچه تازه و ساطوری خرد شده بریزید.
۷- میتوانید برای خوش عطر شدن کوکو سیب زمینی از پودر آویشن نیز استفاده کنید.
۸- اگر کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام تهیه میکنید، میتوانید به آن مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزیهای معطر اضافه کنید، اما افزودن این مواد به مایه کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمیشود.
۹- در مورد وا رفتن کوکو سیب زمینی پرسیده بودید؛ خیلی وقتها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن میشکند. علت این اتفاق مقدار کم تخم مرغ است، اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید، زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان میرود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا میکند.
۱۰- خیلیها به کوکو سیب زمینی، پیاز خام اضافه میکنند؛ پیشنهاد میکنیم در هنگام افزودن پیاز، آب آن را بگیرید، زیرا باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن میشود. به علاوه، در مصرف پیاز نیز زیاده روی نکنید که این نکته خود یکی از چند راز وا نرفتن کوکو سیب زمینی میباشد.
۱۱- ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه میشود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتی متر است که برحسب ذائقه میتوانید آن را تغییر دهید. فراموش نکنید ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن میشود.
۱۲- به غیر از نعناع یا گشنیزی که در دستور پخت این غذا وجود دارد، شما میتوانید از نعناع تازه به تنهایی یا ریحان تازه و حتی آویشن خشک استفاده کنید. به این ترتیب کوکو سیب زمینی خوشمزهتر خواهد شد.
۱۳- اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.
۱۴- ادویه مناسبی که برای پخت این غذا نباید فراموش کرد، در کوکوی شیرین فقط زعفران و در کوکو نمک دار زعفران و زردچوبه است.
۱۵- شما میتوانید قارچ را نیز با کره تفت دهید و به مواد کوکو سیب زمینی اضافه کنید.