«سالاد مگه ملیت داره آخه!؟»
لوبیا چشم بلبلی در میان لوبیاها کمتر مورد مهر و توجه قرار میگیرد! درحالیکه طعم بسیار خوبی دارد و خاصیت آن هم زیاد است.
به گزارش راهنماتو، گفته میشود این سالاد را جنگجویان پرتغالی درست میکردهاند! راست یا دروغش پای آنها که نقل کردهاند! مهم این است که سالاد خوب و مقوی و خوشمزهای است. شما هم درست کنید و قدرت خود را مثل جنگجویان قدیمی بالا ببرید!
مواد لازم
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
لوبیای چشم بلبلی |
2 پیمانه |
کرفس |
2 ساقه |
هویج |
2 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز |
یک عدد |
سیب سبز یا زرد |
یک عدد |
پیاز (ترجیحا قرمز) |
یک عدد |
سرکه انگور یا سرکه سیب |
2 قاشق غذاخوری |
لیموترش |
یک عدد |
روغن زیتون |
3 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
پودر زیره |
نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
لوبیای چشم بلبلی را مثل هر لوبیای دیگر از قبل خیس کنید. آب آن را هم مرتب عوض کنید. یک روز بماند کافی است.
لوبیا را بپزید و وقتی کاملا پخت و نرم شد کرفس خرد شده و هویج نگینی شده را به آن اضافه کنید. 20 دقیقه زمان بدهید تا کرفس و هویج هم بپزند. مقداری نمک و پودر زیره را به آن اضافه کنید. در قابلمه را نگذارید تا آب آن کشیده شود. بعد از اینکه تمام مواد داخل قابلمه پخته شد آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک بشود. همین که به دمای محیط برسد کافی است.
فلفل دلمهای، پیاز و سیب را هم به صورت نگینی خرد کنید. مواد پخته شده را با فلفل دلمه و پیاز و سیب مخلوط کنید.
در یک کاسه سرکه، آب لیموترش، نمک وفلفل را مخلوط کنید. روغن را هم اضافه کرده و یک سس یکدست ایجاد کرده و به مواد سالاد بیفزایید. حسابی هم بزنید تا سالاد با سس کاملا آغشته بشود.
جعفری را خرد کنید و روی سالاد بپاشید.
این سالاد با این سس سرو میشود ولی اگر تمایل داشتید میتوانید به دلخواه خودتان مواد دیگری هم به آن اضافه کنید.
ارزش غذایی سالاد پرتغالی بالاست و میتواند یک وعدهی غذایی کامل باشد.
اگر از پیاز قرمز استفاده کنید خیلی بهتر است.