bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۶۸۰۷۸

(تصاویر) تولید کشمش در شهر جهانی انگور

(تصاویر) تولید کشمش در شهر جهانی انگور

آذرماه سال ۹۷ نظام تولید انگور درّه‌جوزان ملایر در استان همدان به عنوان دومین میراث کشاورزی جمهوری اسلامی و پنجاه و سومین میراث مهم کشاورزی جهان در سازمان جهانی خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) به ثبت رسید و برند انگور ملایر جهانی شد. این شهرستان از نظر میزان تولید انگور در رتبه چهارم کشور و از نظر سطح زیر کشت انگور رتبه پنجم کشور را داراست. ملایر با بیش از ۱۱ هزار و ۷۵۱ هکتار باغ انگور، قطب باغبانی استان همدان است. از این باغات سالانه بطور متوسط ۲۷۶ هزار تن محصول انگور برداشت می‌شود. ۷۰ درصد انگور تولیدی در شهرستان یعنی حدود ۴۳ هزار تن به انواع کشمش آفتابی، تیزابی و سایه خشک تبدیل شده که حدود ۳۰ هزار از این میزان به کشور‌هایی از جمله روسیه، اوکراین، پاکستان، هند، عراق و رومانی صادر می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲
برچسب ها: انگور ملایر
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین