یکی از محبوبترین کیکهای خانگی «کیک ساده» میباشد که با کمترین مواد اولیه میتوان این کیک خوشمزه را تهیه کرد.
کیک از عصرانههای مورد علاقه افراد در تمام دنیا میباشد. شما میتوانید به آسانی با در اختیار داشتن دستور پخت کیک این عصرانه دلچسب را برای خود آماده کنید. امروزه اکثر مردم علاقه دارند کیک و شیرینیهای مختلف را در خانه تهیه کنند تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند و در این میان تهیه کیک ساده برای عصرانه و… بسیار طرفدار دارد پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه کیک ساده را به شما آموزش دهیم.
نکته: تمام مواد را با یک پیمانه اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نریزد.
برای تهیه این کیک ساده و خانگی ابتدا باید دو عدد ظرف مناسب انتخاب کنید که لازم است یکی از آنها نسبت به دیگری بزرگتر باشد تا مواد خشک را در آن تهیه کنید و در ظرف کوچکتر مواد خیس را تهیه کنید.
در ادامه آرد را سه مرتبه از صافی رد کنید و در ظرف بزرگتر بریزید. علت الک کردن آرد پوک شدن کیک میباشد. پس از الک کردن آرد، بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳ عدد تخم مرغ را در ظرف دیگر شکسته و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی شروع به ترکیب کردن مواد کنید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند و به قوام خامه برسند.
۱ قاشق مرباخوری وانیل را به همراه روغن و شیر را به مخلوط شکر اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
در این مرحله مخلوط نمک و آرد و بکینگ پودر را کم کم به مخلوط هم زده تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی و با لیسک هم بزنید چرا که این کار تاثیر مستقیمی بر پف کردن کیک دارد.
وقتی مخلوط آرد با مواد خیس به خوبی مخلوط شد و روی مواد حباب مشاهده کردید دیگر هم نزنید چرا که جلوی پف کردن کیک را میگیرد.
اگر دوست داشتید کیک مزه نارگیل بگیرید میتوانید کمی پودر نارگیل به مواد اولیه اضافه کنید و اگر دوست داشتید عطر و طعم پرتقالی بگیرد میتوانید مقداری پوست پرتقال را رنده ریز کنید و داخل مواد بریزید.
در این مرحله قالب کیک را آماده کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و به تمام سطوح قالب پخش کنید و در ادامه مواد کیک را درون قالب بریزید.
اگه میخواهید کیک دورنگ داشته باشید میتوانید ۲/۳ مواد را ریخته و ۱/۳ را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس روی بقیه مواد بریزید.
قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر در طبقه وسط قرار دهید و وقتی روی کیک طلایی شد با یک خلال دندان میتوانید پخته شدن کیک را بدین صورت تست کنید، خلال دندان را درون کیک فرو میبریم اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده شده است.
منبع: نمناک