اوجیزک، نوعی آبگوشت تلقی میشود که در پخت آن از گوشت استفاده نمیشود.
اوجیزک در سیستان به نوعی آبگوشت تلقی میشود با این تفاوت که در آن از گوشت استفاده نمیشود.
به گزارش وقت صبح، اوجیزک یک غذای بسیار آسان و راحت است که اصالت آن به سیستان برمی گردد و غذایی به صرفه و اقتصادی محسوب میشود.
گوجه ۲ عدد
روغن محلی به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
آب به مقدار لازم
سیب زمینی ۲ عدد
آچار محلی به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز داغ درست میکنیم.
سپس گوجه خرد شده را به آن بیافزایید، پس از آنکه گوجهها کاملا سرخ شد، آچار محلی را به آن اضافه کنید.
پس از چند دقیقه تفت دادن، آب را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
سپس سیب زمینیهایی را که در قطعات کوچک خرد کرده اید به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید بپزد و جا بیافتد.
در لحظات پایانی طبخ غذا، تخم مرغ را اضافه کنید و هم نزنید و وقتی تخم مرغ سفت شد، غذا حاضر است.